Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor ljepote

Matea izabrana za Miss, a Saša postao Mister Farme

Foto: Nova TV
1/8
30.10.2018.
u 09:07

Za titulu najljepšeg farmera borili su se Jasmin, Saša i Roberto, a farmerska lenta ukrasila je Sašu.

Svoje proizvode koje su protekloga tjedna farmeri marljivo pripremali sada su mogli ponuditi svojim gostima, ali i zaraditi pokoji dukat te napuniti svoju farmersku škrinjicu.

Jurica, Anica i Roberto bili su zaduženi za narodnu nošnju. „Cijenim folklorne vrijednosti i tradiciju. Sviđaju mi se nošnje. Stvarno sam počašćen što sam dio ovoga.“, rekao je Jurica. Anica je usporedila pojam današnjeg i nekadašnjeg seksepila te rekla:

„S ovakvim narodnim nošnjama se može osjećati seksi jer što si više podsukanja stavio, time si dobivao više i na bokovima što je tada bilo poželjno. Stezao si se u struku i samim time su ti i grudi bile više izražajnije.“, rekla je Anica te dodala:

„Nije važno imate li duge ili kratke noge, jer se u principu to, ispod svega ovoga, ne vidi“. No, mentor Joža za farmere u narodnoj nošnji nije imao dobru vijest. Naime, konjijada koja se trebala održati i na kojoj su trebali prisustvovati Anica, Jurica i Matea otkazana je zbog kiše.

Mia i Drele, zajedno s gostima, pjesmom su kročili na vrata farme. Jurica i Roberto odveli su goste u mlin te im objasnili što u njemu proizvode. Na štandu su farmeri izložili svoju ponudu. Na štandu se tako našao pekmez, licitarska srca, zimnica, pir, brašno i otale farmerske rukotvorine. Održano je i natjecanje za najljepšeg farmera, odnosno farmerice. Farmerskom pistom prošetale su se tako Kristina, Maja i Matea, a za Miss Farme ocjenjivački sud odabrao je Mateu.

Za titulu najljepšeg farmera borili su se Jasmin, Saša i Roberto, a farmerska lenta ukrasila je Sašu. Zabave na farmi danas nije nedostajalo, a farmeri su uspjeli spojiti ugodno s korisnim i svoju farmersku škrinjicu obogatili za 51 dukat.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
AnteKino
12:46 30.10.2018.

Bitno da je konjijada odgodjena ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije