Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kulinarski show

Mate Janković uništit će snove i onih najkreativnijih natjecatelja

Foto: RTL
1/3
05.09.2017.
u 13:35

Tihana i Nikola nadali su se da će drugog dana kuhanja u RTL-ovu gastronomskom showu njihov tingul od koke dobiti pohvale žirija. No Mate Janković uništio im je snove nakon što je probao njihovu domaću tjesteninu.

Nakon početničke nervoze u prvoj epizodi, natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj! puni elana krenuli su u nove pobjede.

Današnji im je zadatak skuhati jelo koje je ponos i dika bake svakog natjecateljskog para, no s malim iznenađenjem. Naime, svaki je par svoj recept trebao zamijeniti sa susjednim!

Tako su sestra i brat iz Daruvara, Tihana i Nikola, pred žiri donijeli tingul od koke s domaćim rezancima, jelo koje je pripremala baka dviju Zadranki, Silvijane i Marice. Tihana je dala sve od sebe da izvalja tijesto najtanje što može, no chef Mate Janković tvrdi da joj je tijesto toliko debelo da njime može igrati frizbi.

„Tijesto je debelo kao jorgan! Mogao bih se pokrit' njime i zimu preživit'! Ovdje vidimo dobar komad tijesta kojim bismo mogli, da se osuši, zaigrat' frizbi“, objasnio je Mate u čemu su brat i sestra pogriješili, ali ih je ujedno i pohvalio za jako ukusan ostatak jela.

Hoće li Tihana i Nikola zbog tijesta dobiti toliko loše ocjene žirija da će pasti na samo dno tablice? Odgovor ćemo doznati već večeras u 19.50 sati na RTL-u, u novom nastavku kulinarskog showa ''Tri, dva, jedan – kuhaj!''

Komentara 2

KD
kdog
15:21 05.09.2017.

ma lik je dosadan pokusava bit zanimljiv a neide mu bas

DI
dinamic
15:50 05.09.2017.

Mate ima interesantne komentare i pravi je začin emisiji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije