Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEGOV TIM JAVIO STANJE

Mate Bulić pozitivan je na koronavirus, nalazi se u bolnici i prima kisik

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/7
02.12.2020.
u 21:40

Nakon što su društvenim mrežama počele kolati priče da je 63-godišnjem pjevaču Mati Buliću zdravstveno stanje teško ugroženo, javio se i njegov tim.

Nakon objave jednog svećenika na Facebooku kako će moliti za oporavak Mate Bulića, poznatog pjevača, počele su se širiti priče da je 63-godišnjak na respiratoru i u teškom stanju. Kako doznaje 24 sata, situacija je nešto malo drugačija.

- Dragi prijatelji, hvala vam na svim porukama koje smo primili ovih dana. Istina je, Mate je zaražen koronavirusom i od ponedjeljka je u bolnici. Trenutačno prima kisik, ali hvala dragom Bogu, nije na respiratoru - kazali su im i dodali kako su se oko ovog događaja oglasili kako bi skrenuli pažnju na činjenicu da bolest ne bira. 

- Prioritet nam je Matin oporavak i na to smo svi usredotočeni. On trenutačno nema mobitel sa sobom, stoga ne prima pozive i poruke. Još jednom, hvala svima koji su javili kako mole za Matu. U molitvama za brzim ozdravljenjem su nam svi koji se bore s ovom opakom bolešću - poručili su.

1/21

Ove godine u veljači je obišao Hrvatsku s turnejom "Ja sam na vas ponosan" organiziravši koncerte u Splitu, Osijeku i Zagrebu. Iza Mate je karijera koja traje više od 30 godina. Još od 1981. godine živi u Frankfurtu, a zahvaljujući brojnim uspješnim nastupima u inozemstvu, dobio je nadimak Kralj dijaspore.

 


 

Ključne riječi

Komentara 7

GR
Grana9
00:04 03.12.2020.

Jedan jedini,Mate oporavi se

MP
miroslav.petkovic.7564
07:06 03.12.2020.

Nek ti Bog da ozdravis i opet pjevas.

Avatar Uhljeb25
Uhljeb25
06:36 03.12.2020.

Još jedan od onih koji su nas uvjeravali da Covid19 je izmišljotina i da se može izliječiti mirisljavom travom koja raste u Hercegovini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije