Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOSTRUKO SLAVLJE

Mate Bulić dobio zlatnu ploču i predstavio novi album

Mate Bulić je dobro zabavio sve prisutne
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/6
18.10.2016.
u 14:55

Pjevač iz Čitluka nagrađen je zlatnom pločom za 3000 prodanih primjeraka albuma “Domu mom”, a predstavio je i novi album “30 godina s vama”.

Glazbenik Mate Bulić sinoć je u zagrebačkom klubu Roko imao dvostruki razlog za slavlje. Pjevač iz Čitluka nagrađen je zlatnom pločom za 3000 prodanih primjeraka albuma “Domu mom”, a predstavio je i novi album “30 godina s vama”. Riječ je o CD-u i DVD-u snimljenom lani 27. studenoga.

Koncert za pamćenje

Mate je te večeri publici priredio koncert za pamćenje i otpjevao hitove koji su u posebnim aranžmanima prenijeli njegove snažne emocije. Njihovim odabirom Bulić je napravio sjajan presjek svoje karijere u kojoj je objavio deset studijskih albuma prodanih u zlatnim nakladama. A da je Mate omiljen među kolegama, ali i političarima i sportašima vidjelo se i sinoć u Roku, gdje su mu podršku došli dati Željko Bebek, Lidija Bačić, Renata Končić Minea, Marija Husar-Rimac, Ivana Marić, Miroslav Ćiro Blažević, Milijan Brkić i drugi.

>>Mate Bulić: Život mi se promijenio otkad znam da ću biti djed

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije