Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teški dani

Matavulj nakon prometne nesreće vidno smršavio

Stojan Matavulj
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/3
20.05.2014.
u 10:59

Glumac se prošetao Varaždinom sa suprugom Brankom, a vidi se da je od listopada izgubio dosta kilograma

Nedjeljno poslijepodne bez oborina za šetnju po Varaždinu iskoristili su glumac Stojan Matavulj i njegova supruga Branka. Bračni par u ležernom izdanju prošetao je centrom grada pa se moglo vidjeti da je glumac poprilično smršavio od prometne nesreće koja se dogodila u listopadu prošle godine pokraj Slavonskog Broda i u kojoj je on upravljao vozilom u kojem je život izgubila njegova kolegica i prijateljica Dolores Lambaša.

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Po Stojana je tada iz Varaždina u Slavoniju došla njegova supruga, inače pročelnica u Upravnom odjelu za poslove gradonačelnika, koja mu je od nesreće najveća potpora.

Matavulj se nekoliko mjeseci nakon tragedije vratio na kazališne daske, a u petak se prvi put našao i na sudu u Slavonskom Brodu gdje je potvrđena optužnica kojom ga Državno odvjetništvo tereti da je zbog alkoholiziranosti, neprospavane noći i umora prouzročio prometnu nesreću.

Glumac je priznao da se osjeća odgovornim, ali njegova će se obrana zasnivati na tezi da alkohol nije bio uzrok nesreće. Ako se dokaže da je zbog Matavuljeva nemara 32-godišnja Dolores Lambaša izgubila život, prijeti mu od tri do 12 godina zatvora.

>>Matavulju potvrđena optužnica, prijeti mu do 12 godina

Komentara 1

Avatar rangojack
rangojack
11:23 20.05.2014.

Nije njemu lako. Treba zivit sa spoznajom da si odgovoran za neciji izgubljen zivot.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije