Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kreće druga sezona

Masterchef: Kandidati će, uz domaća, kuhati i inozemna jela

masterchef
Nova TV
Autori: kb, st
21.09.2012.
u 19:00

Jedan od prvih izazova bit će test kuharskih osnova - razdvajanje žumanjka od bjelanjka i filetiranje ribe – nakon čega kreće kuhanje

Najfiniji miomirisi koji će topiti i najzahtjevnija nepca, a gledatelje mahom pretvarati u gurmane, od ponedjeljka će se ponovno širiti programom Nove TV jer kreće druga sezona reality showa “MasterChef”.

Od prijavljenih dvije tisuće kuhara amatera, samo će najbolji dobiti priliku ući u kuhinju i natjecati se za nagradu od 200.000 kuna, ali i učeći od stručnjaka promijeniti svoje živote. Jedan od prvih izazova bit će test kuharskih osnova – razdvajanje žumanjka od bjelanjka i filetiranje ribe – nakon čega kreće kuhanje. Ove sezone kandidati će, uz domaća, pripremati i inozemna jela. Uz Radovana Marčića i Matu Jankovića ocjenjivat će ih novi član žirija Dino Galvagno. Ljubitelj jednostavno spravljenih mediteranskih jela s puno povrća školovao se u Njemačkoj, gdje je radio u renomiranim restoranima, a potom i u visokoj gastronomiji u Toskani.

– Trudit ću se biti pravedan i konstruktivan u primjedbama. Nitko ne želi kompromise na svom tanjuru, pa ni ja ne pristajem na to – poručuje vrhunski kuhar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije