Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon godinu i pol

Massimova kći više nije voditeljica popularne emisije na RTL-u, znamo tko će je zamijeniti

Foto: RTL
1/5
21.07.2019.
u 12:28

Mirna Savić, donedavna voditeljica RTL-ovog Top.hr-a i kći glazbenika Massima Savića, odlučila se pozdraviti s mjestom voditeljice te emisije, a od RTL-a smo saznali tko će ju zamijeniti.

Samo godinu i pol dana nakon što je postala voditeljica emisije "Top.hr" na RTL-u, 26-godišnja Mirna Savić napušta tu poziciju i o tome obavijestila fanove putem dugačke objave na Instagramu. Od RTL-a doznajemo nastavljaju suradnju od jeseni u drugom obliku, ali i tko će zamijeniti mladu voditeljicu.

- Glazbena emisija “Top.hr” koja se prikazuje vikendom na RTL2 ide na ljetnu pauzu.  RTL i Mirna Savić su razgovarali o suradnji na nekim drugim projektima nakon jeseni, a “Top.hr” će uz dosadašnju ulogu urednice, voditi Ana Radišić, koja nastavlja biti zaštitno lice Exkluziva - javili su nam iz RTL-a.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

U podužoj Instagram objavi, sada već bivša voditeljica oprostila se od emisije u nostalgičnom tonu.

- Gledajući zadnji Top.hr sa mnom u ulozi voditeljice, razmišljam o tome što mi je to iskustvo donijelo...Više od svega, osmijeh na lice mi izmami kad se sjetim tih gostiju. Kad se s nekim tek upoznaš i pet minuta poslije se već zagrlite, pa na kojem poslu toga ima? Osim prostitucije, naravno - započela je u objavi Mirna, rado viđeno televizijsko lice i radijski glas Antene Zagreb.

- Glazbenici s karijerom duplo dužom od mog životnog vijeka, osobe s uspjesima koje mnogi ne bi nanizali u tri života, neizmjerno vedre i tople duše koje uljepšavaju dan svakome kome upute par riječi, a i oni pored čije inteligencije i dosjetljivosti se možeš sakriti. Kako je bilo lijepo imati priliku razgovarati s takvim ljudima! A to umiranje od smijeha kad kamere nisu upaljene...Ili kad jesu! Kako sam bila bolesno oduševljena kad sam ugostila Rundeka! Kako sam bila nervozna kad mi je tata došao u emisiju. Svi sveci na speed dial, pomagajte. Kako sam se naježila kad je Jacques samo krenuo pjevat u jednom trenutku. Kako sam bila ponosna kad bi me Đani pohvalio, Dečak zafrkavao, a kad bi Lozar i Tolja došli - gušti. O Kutliću i banditima da i ne govorim! - napisala je voditeljica koja se svojedobno okušala i u vođenju satirične emisije na News Baru.

- Hvala svima koji su gledali emisiju, znam da vas ima barem sedmero plus moja baba i njezina prijateljica Marija iz doma. Emisija ostaje bez dvije spomenute najvjernije gledateljice sad kad mene više nema, ali naša Ana, pouzdano znam, ima barem dvije tetke koje će je gledat kako vodi emisiju!" napisala je Mirna, a svojim vjernim fanovima je poručila: "Mene pratite na instaču da ne bi sad ljudi mislili da više nisam popularna", završila je svoju objavu

Komentara 2

ZB
Zoki-Bijela
16:57 21.07.2019.

Steta onakva voditeljica sa karizmom.. Boze sta sad

IL
ilija26
19:46 21.07.2019.

Tragedija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije