Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNIMNO IZDANJE

Massimo predstavio novi album 'Sada'

Promocija albuma 'Sada'
Foto: Promo
1/15
29.05.2018.
u 15:17

Na novom albumu koji će se u prodaji naći 30. svibnja Massimo je ponovno surađivao s nekima od svojih stalnih suradnika, autorom i producentom Predragom Martinjakom, aranžerima i producentima Nikšom Bratošem i Ivanom Popeskićem.

Tri godine od posljednjeg studijskog albuma ‘1 dan ljubavi’ Massimo predstavlja novi album ‘Sada’. Sada, 35 godina od objave prvog izdanja ‘ Sjaj u tami’, sada, u odnosu na budućnost koja će, sudeći po pjesmama s novog albuma, biti sjajna.

S albuma su dosad predstavljeni singlovi ‘1000 ljudi’ i ‘Neka ti plove brodovi’, kao i još jedan uspješan Massimov duet, ovaj put s grupom Vatra u pjesmi ‘Nama se nikud ne žuri’ autora Ivana Dečaka. Protekle tri godine bile su iznimno radne, zahvaljujući velikom uspjehu albuma ‘1 dan ljubavi’ koji je ‘lansirao’ i nekoliko sad već velikih pjesama. Na odličan prijem albuma nadovezali su se i koncerti za pamćenje, pun zagrebački Dom sportova, splitske Gripe, beogradski Sava centar, jedinstveni koncert na zadarskom Forumu sa Zagrebačkim solistima, Spaladium Arena, tri rasprodane dvorane Lisinski i niz drugih fantastičnih koncerata na pozornicama diljem regije.

Na novom albumu koji će se u prodaji naći 30. svibnja Massimo je ponovno surađivao s nekima od svojih stalnih suradnika, autorom i producentom Predragom Martinjakom, aranžerima i producentima Nikšom Bratošem i Ivanom Popeskićem. Predrag Martinjak potpisuje četiri pjesme na albumu, a tu su uz njega i još tri već poznata autorska imena s prijašnjeg albuma, Sandro Bastiančić, Amil Lojo te Davor Pastuović - Newera. Za Massimov novi album pjesme su napisali i Bruno Kovačić, Nihad Voloder, Sergej Ćetković te Damir Arslanagić, novi suradnici čije su se pjesme prirodno nadovezale na Massimov umjetnički senzibilitet. Za fotografije i likovno oblikovanje covera albuma pobrinuo se Walter, još jedan Massimov dugogodišnji suradnik. U prodaji će biti dva različita covera albuma, pa će obožavatelji moći odabrati koji im se sviđa.

Vrijeme je da ‘Sada’ ispiše još neka nova uspješna poglavlja glazbenog puta na kojem kao utvrde stoje riječi sa sadržajem: beskompromisno i kvalitetno. Massimo je album "Sada"  predstavio danas u caffeu Momento u zaNakon promocije albuma 'Sada', Massima čeka uzbudljiva ljetna turneja. Nastupa u Šibeniku, Puli, Opatiji i na zagrebačkoj Šalatigrebačkom Vrapču, a sutra, 30. svibnja u Aquarius Music Shopu u Varšavskoj od 17 sati susrest će se s obožavateljima kojima će potpisivati albume.

 

Komentara 1

ST
Stipan
16:34 29.05.2018.

Prava seljačka faca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije