Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Retro izdanje

Massimo za rođendan objavio novi spot u kojem je pokazao novi imidž

Foto: Promo
1/4
06.06.2017.
u 18:31

Pjesma "Neka ti plovi brod" malo je drukčija od onoga što smo od Massima navikli čuti. Pjesma je vedra i poletna

Massimo je danas proslavio rođendan i objavio novi video za pjesmu „Neka ti plove brodovi“.

Pjesma je pomalo drugačija od onoga što ste od Massima navikli čuti, jer u sebi ne nosi bol, već vedru i poletnu patinu naglašenu gudačom sekcijom i unisonim pratećim vokalima. Tematski ona ponire u dušu svakoga tko istinski voli i kroz verse daje osjećaj sigurnosti, stamenosti i punog povjerenja. Nosi univerzalnu poruku ljubavi i vodi na mjesta koja svojom razigranošću, šarenilom i srećom ne poznaju granice. Autor teksta i glazbe je Predrag Martinjak, a pjesmom „Neka ti plove brodovi“ Massimo najavljuje novi album, planiran za jesen 2017. godine.

 

Režiju potpisuje Radislav Jovanov Gonzo, a Massimo je u spotu preobražen u jedan topli lik koji pozitivnu energiju crpi iz ljudi i okoline. Za potrebe snimanja Massimo je dobio i mali modni dodatak – lažne brkove.

„Nova pjesma je vrlo pozitivna, ljetno- sunčano orjentirana. Možemo reći da je vrlo koloraturna u svim aspektima, i vjerujem da će se odlično uklopiti u ovo doba godine,“ izjavio je Massimo.

Rođendanska čestitka inspirirana novom pjesmom glasila bi: „Dragi Massimo sretan 55. rođendan! Punim jedrima naprijed u smjeru svega što te čini sretnim i ispunjenim...“

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije