Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spaladium Arena

Massimo najavio duet s Vatrom i nastup u Splitu za Valentinovo

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/3
24.01.2018.
u 15:41

Massimo će još jednom Valentinovo učiniti posebnim danom i ispričati bajkovitu glazbenu priču, ali ovaj put u većem prostoru od onoga gdje je posljednji put pjevao sa Splićanima za Dan žena.

Danas je održano neformalno druženje Massima i novinara splitske regije u Fabrique pubu. Povod ugodne ćakule najava je dosad najvećeg Massimovog koncerta u tom gradu, u impozantnoj Spaladium Areni  za Valentinovo.

Šušura nije nedostajalo jer su novinari saznali da Massimo ovih dana priprema duet s grupom Vatra i da će upravo oni biti gosti na njegovom splitskom koncertu. Bit će to prvi put da se uživo izvodi pjesma „Nama se nikud ne žuri“ koja će početkom veljače krenuti u radijska emitiranja. Osim Vatre, na velikoj pozornici Spaladium Arene Massimu će se pridružiti saksofonist Igor Geržina.

Massimo će još jednom Valentinovo učiniti posebnim danom i ispričati bajkovitu glazbenu priču, ali ovaj put u većem prostoru od onoga gdje je posljednji put pjevao sa Splićanima za Dan žena. Prilikom nastupa u dvorani Gripe Massimo je obećao još bolji doživljaj kada idući put dođe u Split i sada ima priliku ispuniti obećanje. Posebno osmišljena bina za koncert, kao i dizajn rasvjete doprinijet će vrhunskom audio-vizualnom doživljaju u Spaladium Areni.  

Massimo u Spaladium dolazi sa svojim stalnim bendom koji čine sve redom sjajni glazbenici: Marko Matošević za bubnjevima,  basist Robert Vrbančić, gitarist Dalibor Pipo Matošević, udaraljkaš Boris Popov, violinist Bruno Urlić te klavijaturist Gojko Tomljanović. Uz njih bit će tu i Massimove dugogodišnje suradnice Vanessa Mišić, Martina i Mateja Majerle, kao prateći vokali. Za ton će biti zadužen Massimov stalni ton majstor Dragutin Smokrović Smokva.       

    

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije