Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriveni talent

Massimo: Mislio sam kako li će Arsen Dedić otpjevati tešku tercu

massimo
arhivska fotografija
04.11.2010.
u 17:02

Arsen Dedić bit će posebni gost Masima Savića na koncertu 21. prosinca u Beogradu. Slavnog kantautora smatra svojim učiteljem, a zajedno su snimili i duet “Za jednom kapi čistog života”.

Arsen Dedić bit će posebni gost Masima Savića na njegovom koncertu 21. prosinca u Beogradu. Slavnog kantautora smatra svojim učiteljem, a zajedno su snimili duet  “Za jednom kapi čistog života”. Na stihove Gustava Krkleca glazbu je napisao Antun Tomislav Šaban.

Uskoro se očekuje i spot, a pjesma se našla na Šabanovu istoimenom jazz albumu na kojemu je angažirao brojne hrvatske pjevače poput Damira Urbana, Vanne, Tonyja Cetinskog, Gibonnija i drugih. Dedić je autorski pojačao Savićev album u naslovnoj pjesmi “Sunce se ponovo rađa”, a na snimanju je iznenadio Massima.

- Arsen je došao na snimanje pripremljen s napisanim notama i spremnom partiturom. Najprije sam sam pjevao. Donja terca bila je veliki izazov, jer je komplicirana za pjevanje. Mislio sam kako li će to Arsen? Međutim on je to otpjevao od prve, vrlo lako, tako da sam se iznenadio. Radi se o enormnom talentu. Otpjevao je kao od šale! - istaknuo je za srpski Blic učenik o učitelju.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
19:18 04.11.2010.

masimo se iznenadio? pa koja si ti figura, covjece? arsen preleti jednim jedinim svojim stihom, sve tvoje umijece i svu tvoju umjetnost... ajme kojeg li idiota

EU
EUfan
00:00 05.11.2010.

Jel to onaj tip što svaku obradu neke skladbe pokvari da ti se zgadi muzika?

FR
fragonard
00:53 05.11.2010.

Koji umobolni komentari...Po čemu je jedan dedić bolji od njega s onim mrtvačkim glasom?Kakve gluposti j..o vas dedić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije