Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUMJESNI KOMENTARI

Martina Tomčić razbjesnila gledatelje

Supertalent
Foto: Davor Javorović/Pixsell
27.09.2017.
u 08:50

Članica žirija Martina Tomčić izazvala je bujicu komentara na društvenim mrežama

Već prva emisija showa Supertalent na Novoj TV izazvala je bujicu komentara na društvenim mrežama, za koju su zaslužni ponajprije komentari operne pjevačice i članice žirija Martine Tomčić.

Tako je, primjerice, momku koji je prezentirao vještine na bubnjevima rekla kako u njegovu izražavanju ne vidi ništa lijepo te da ima “blaži poriv za povraćanjem”, dok je dvojici umirovljenika rekla kako njihova muzika može rezultirati većim brojem samoubojstava. Takvi i slični komentari izazvali su bijes gledatelja na društvenim mrežama koji Martinu optužuju za bullying.

Iz službe za odnose s javnošću Nove TV rekli su kako Martina ne želi davati nikakve izjave na tu temu.

 

Komentara 28

Avatar tkozna
tkozna
09:17 27.09.2017.

Njene rečenice ukazuju na njen vrlo nizak intelektualni nivo. A grimase je prikazuju neopisivo ružnu i nepristojnu.

KV
kvatrić
09:27 27.09.2017.

Ovčice nasjele za navlakušu i zagrizle mamac, te skaču zbog ove karakondžule, a oni koji su smislili navlakušu se smiju i trljaju ruke. Gledanost ovakvih debilnih emisija je pala i treba privući ovčice. A kako ih privući nego bombastičnim, skandaloznimm izjavama? Pa je tako Tomčićka dobila instrukcije da da takve komentare, a Šuputica da skače sa stolca i tobože se zgražava. A vi ste se navukli na kretene, i izvođače i u žiriju, pa pisdite po forumima, a kretenskoj emisiji skače gledanost u očekivanju novih "spontanih" skandaloznih izjava.

KV
kvatrić
09:57 27.09.2017.

Vito: mi ne govorimo grčki, već hrvatski. Kada netko forsira "muziku" onda je jasno da pripada Josipovićevskom krugu i njegovoj Muzičkoj akademiji. Kada se u hrvatskom uzimaju latinske riječi, za razliku od srpskog, izbacuje se um na kraju. Škole su prvenstveno odgojne ustanove, pa zato vi jokićevski pedofili i želite staviti šape na njih. Dakle, odgajati sam ispravno upotrijebio jer sam upravo to i mislio. Ako sam četnik, zašto se buniš kad napadam tvoje četništvo? :) Glupsone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije