Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenila jednu stvar na sebi

Martina Tomčić jednim je detaljem na sebi oduševila gledatelje: 'Trebala bi češće ovako!'

Foto: instagram
1/8
06.12.2021.
u 13:15

Naša operna diva oduševila je izgledom u trećoj polufinalnoj emisiji. Iako češće ima svezanu kosu u rep ili pak u elegantnu punđu, za ovu emisiju raspustila je svoju dugu smeđu kosu, a gledatelji su odmah zaključili kako joj to najbolje stoji.

Treća polufinalna emisija Supertalenta već je iza nas, a za samo dva tjedna na redu je finalna epizoda. A koliko je vrijeme od audicija brzo proletjelo svjesna je i članica žirija i operna diva Martina Tomčić (46) koja je to podijelila s pratiteljima.

Uz fotografiju sa sinoćnje treće polufinalne emisije napisala je: "Moooolim?!?, kako mislite već 3. polufinalna emisija Supertalenta??? To znači da ćemo za 2 tjedna imati finaliste! pa kad prije??!!"

Novu fotografiju ponovno je snimio i uredio stilist Marko Grubnić, a pratiteljima se ovo izdanje, čini se, najviše sviđa. Naime, Martina je za treću polufinalnu emisiju raspustila svoju dugu smeđu valovitu kosu, što je gledatelje oduševilo s obzirom na to da ju najčešće drži skupljenu ili ispeglanu. 

"Bože koliko ste lijepi!!!", "Predivna, uvijek jasna, kritična s argumentom", "Ali top", "Predivna sa spuštenom kosom! Trebala bi češće tu frizuru imati!", "Predivna", "Martina, jako vam lijepo stoji puštena kosa", "Odmjereno i s puno stila, frizura, odjeća, komentari, sve", "Divna žena", "Prelijepa Martina", "Wooooooow brutalica", poručili su joj pratitelji.

Nakon treće polufinalne epizode, u kojoj je desetero natjecatelja pokazalo svoje zavidne talente, finale Supertalenta bogatije je za još tri sretna kandidata. Dobro poznati žiri, kojim je u ovotjednoj emisiji predsjedala Maja, prolaskom u finale nagradio je neustrašivu plesačicu na žici Tetianu Kundyk, mladu pjevačicu božanstvenog glasa Luciju Šarčević te pjevača i miljenika publike Fabijana Kovačevića. 

Osim njih, u finalu su još: Anatacha Filimone, rasplesani Plesni studio Korak, akrobatski performer Oleg Tatarynov, Azra Grljević, Josip Šušnjara i Emilio Alcantara. 

VIDEO>>Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine: "Ovo je van svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca. Dno dna!"

Komentara 1

AN
ANNY
14:12 06.12.2021.

Jako ženstvena, prelijepa !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije