Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Martina Tomčić: Ja sam bila oduzeta od straha

Supertalent
Foto: Nova TV
1/4
13.10.2017.
u 11:00

Dejan Špoljar u nedjelju će u novoj emisiji "Supertalenta" predstaviti svoje akrobacije na motoru, a Martina mu je poručila kako se radi o iznimnom talentu

Četvrta epizoda Supertalenta ove nedjelje donosi novih četrnaest točaka i dok će neke žiri više, a neke manje impresionirati, jedna točka će im utjerati strah u kosti.

 

„Radi se o iznimnom talentu u vještini i u stavljanju svog života u opasnost. Ja sam bila oduzeta od straha!“ poručit će članica žirija Martina Tomčić natjecatelju Dejanu Špoljaru koji će se predstaviti akrobacijama na motoru. Dok će nekima Dejanov nastup slediti krv u žilama, on ističe: „Ne mogu opisati kakav je to osjećaj kada svladate trikove na motoru. Volim adrenalin i kad je nešto opasno.“

S manje opasnim talentom, jednako će oduševiti i Beograđanin Dejan Ćosić. „Mislim da su i naši međusobni pogledi govorili više od riječi“, kazat će mu Maja, impresionirana njegovim talentom – sviranjem u češalj! Kako to zvuči kada se svira u češalj, ostaje nam vidjeti.

Posebno atraktivnu točku iznijet će plesna grupa USB Poreč koja će u Supertalent dovesti cirkus. Klaunovi, tigrovi samo su neke od uloga koje će ova uigrana plesna skupina predstaviti, a njihov nastup oduševit će žiri. „Da sam ostala živjeti u Poreču kao što i jesam prve tri godine svog života, možda bi moj životni put išao u drugom smjeru, možda bih bila dio vas“, komentirat će Martina.

Koji nastupi nas sve očekuju, kome će žiri reći jednoglasno ''da'', koga će poslati u polufinale, a za koga će show završiti, ne propustite doznati u nedjelju od 20 sati na Novoj TV!

Supertalent
1/13

Komentara 2

FA
fake
12:24 13.10.2017.

Martina, toliko si antipatična, bahata i umišljena da je to strašno.Samo ti možeš tako omalovažavati pojedine takmičare.Srami se i pogledaj se u ogledalo.

RI
rikavac
18:55 13.10.2017.

A ko je Martina? Zar su Martina i Maja revalentne da one nekog ocjenjuju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije