Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bili su idiličan par

Martina je živjela u sjeni obitelji Todorić, a brak joj je postao opterećenje

Ante i Martina Todorić
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/3
19.10.2017.
u 08:17

Dosta je ozbiljno shvaćala posao u Agrokoru. Nije se previše žalila na eventualne probleme, tako da se teško moglo doznati kako joj je doista, tvrdi Martinina prijateljica iz srednjoškolskih dana.

Propast Agrokora i uhićenje najbližih suradnika najbogatije hrvatske obitelji Todorić izazvali su probleme i u njihovim međusobnim odnosima. Brzo se proširila vijest da se Martina Todorić (37) razvodi od Ante Todorića nakon 15 godina braka.

Da nije riječ o glasinama i da je bivša miss Hrvatske i diplomirana ekonomistica Martina, koja s Antom ima troje djece, doista napustila supruga i sudu podnijela zahtjev za razvod, potvrdila je i njezina odvjetnica Tereza Tea Krešić. No, svi se pitaju što je Martinu nagnalo na podnošenje zahtjeva za razvod braka. Iz izvora bliskih paru dolaze izjave da joj je ovo bila dobra prilika da izađe iz braka koji joj je postao opterećenje, i to ne zbog financijskih neprilika, nego pritiska dominantne obitelji Todorić.

Izvana se sve činilo idilično – mlad, lijep par koji s troje djece živi život iz bajke u jednoj od kuća u Kulmerovim dvorima. Martina se nakon raskošnog vjenčanja 2002. i slavlja za 300 uzvanika koje je priređeno u hotelu Westin rijetko pojavljivala u javnosti, tek prigodno šetnjom na Badnjak ili ljeti uz more.

– Ona je samozatajna i posvećena svome poslu i djeci. Dosta je ozbiljno shvaćala posao u Agrokoru. Nije se previše žalila na eventualne probleme, tako da se teško moglo doznati kako joj je doista. No, dalo se primijetiti da živi u sjeni ostatka obitelji Todorić – tvrdi Martinina prijateljica iz srednjoškolskih dana.

Dodaje i da bi Martina zasigurno, iako možda ne u takvoj mjeri, unatoč skromnom podrijetlu, ostvarila karijeru i da se nije udala za Todorića jer je vrlo ambiciozna te sposobna. Bila je odlična učenica, fakultet je završila bez problema, a Todorići su navodno bili sretni kada su čuli s kime je Ante u vezi.

– Martina je prava djevojka za moga sina. Znao sam to čim smo je upoznali – izjavio je nedugo nakon svadbe za tjednik Story Ivica Todorić.

Ante i Martina Todorić
1/19

Komentara 30

BU
Budak
08:33 19.10.2017.

Martina je uzor svim sponzorušama u regiji i živjela je upravo život koji je željela živjeti. Sjene je samo bilo na bazenu. Čak je impresionirala i gđicu. Milicu iz Srbije koja je kompletirala sretnu jugoslovensku obitelj. Sad stvoriti sliku da bi tu (te) profesionalku trebalo žaliti je ruganje hrvatskim suprugama i majkama koji se svakodnevno trude oko svojih bez stotine pomagačica. Zašto bivše misice i manekenke nisu sa automehaničarima? Upravo zbog gore navedenog sponzorstva!

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
08:36 19.10.2017.

"dobra prilika da izađe iz braka koji joj je postao opterećenje, i to ne zbog financijskih neprilika Ne, sigurno ne zbog novca, sve je to bila ljubav i eto, baš sada, kada Todoriće čeka financijski kolaps, ljubav nestade. Kakva slučajnost.

BL
bluesclues
08:42 19.10.2017.

kolko se prostora trosi na ovu rastavu - a zapravo spasavaju lovu, u slucaju da vjerovnici odluce sjest na privatnu imovinu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije