Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri, dva, jedan – kuhaj!

Martina 'potukla' Baricu u pripremi orehnjače

Foto: rtl.hr
1/5
19.03.2018.
u 21:35

Voditelji „Lađara“ i „Ribica“ dobili su najlošije kritike članova žirija showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', ali i ostali bez ocjena!

Ako se pita pojedine parove, 75 minuta nije dovoljno da se skuhaju predjelo, glavno jelo i desert, ponajviše ako ste u zadatak dobili orehnjaču i zlevanku. „Ribice“ su sve nade polagali u Baričine majstorske ruke koje su izmijesile tisuće tijesta i spojile sastojke za tonu nadjeva, no čini se da je Martina ispekla bolju orehnjaču.

„Vaš nadjev je bolje začinjen od Baričinog, ali je i tijesto drugačije. Vi ste nešto falili s tijestom, malo je žilavo“, kaže Ivan Pažanin Dubrovčanki koja kod kuće priprema famoznu orehnjaču, no ne zna zbog čega joj sada nije uspjela. Međutim, Martina i Ante mogu biti presretni jer su, zahvaljujući ukupnom dojmu sva tri tanjura, dobili najveći broj bodova te večeri (22 boda), bez obzira na žilavo tijesto.

Zlevankom se nisu mogle pohvaliti Andrea i Barbara, voditeljice tima „Ribice“. Shvatile su da su negdje pogriješile tijekom pripreme, čim su je izvadile iz kalupa. Kako ne bi dobile „jezikovu juhu“ i mizerne ocjene, djevojke su se odlučile ne poslužiti ovo tradicionalno međimursko jelo. „Ovo nažalost nije vaš dan. Bulgur u salati je prežestok i preslan, nije dobar omjer dressinga, previše je kiselo… Mislim da je pošteno što na kušanje niste donijele zlevanku“, kazao je Pažanin nakon što je sugrađankama dao tek trojku.

Niti vođe tima „Lađari“ nisu dobro prošli. Žiri nije mogao prijeći preko tri velike pogreške – pohali su ribu na krivi način, u smjesu za fritule su bespotrebno dodavali još brašna, a paštetu nisu izradili do kraja. Međutim, kada se svi bodovi zbroje, „Lađari“ su u ponedjeljak navečer bili uspješniji od „Ribica“ (59:37). Hoće li ih sreća pratiti i u novom nastavku showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, doznat ćemo već sutra, u utorak 20. veljače u 20 sati na RTL-u!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije