Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svečan događaj

Marta i Junior krstili sina, obožavatelji primijetili jedan detalj

Foto: Instagram
1/7
28.08.2018.
u 08:24

Instagram profil 22-godišnje majke vrvi fotografijama sinčića pa je ponosno objavila i njegovo krštenje koje je prošlo u svečanom ozračju.

Početkom srpnja Marta Fernandes, supruga Dinamova igrača Juniora Fernandesa da Silve, na svijet je donijela njihovo prvo dijete, sinčića Matea, a došlo je i vrijeme da roditelji svoga sina krste.

Budući da je primanje prvog svetog sakramenta vrlo svečan događaj, Marta i Junior pobrinuli su se da ovo slavlje bude na najvišoj razini. Ponosni roditelji pazili su na svaki detalj pa je sve bilo ukrašeno plavom bojom, a za svoje su goste, osim svečane plave torte s vjerskim motivima, pripremili i plave bombone, kao i kokice koje su bile poslužene u kartonskim kornetima koji su bili ukrašeni likovima anđela.

Marta je objavila i jednu na kojoj ona i Junior, ispred oltara u crkvi, zadovoljno poziraju sa svojim sinom i krsnim kumom malenog Matea, dok krsni kum u ruci drži potvrdu o krštenju. Instagram profil 22-godišnjakinje i inače vrvi fotografijama malenog Matea i njihove slatke obitelji pa ne čudi da je ovaj važan događaj odlučila dokumentirati i podijeliti ga sa svojim mnogobrojnim obožavateljima.

 

 

Posljednja fotografija ponosnih roditelja u crkvi sa sinom skupila je gotovo 1600 lajkova u sat vremena, a obožavatelji su primijetili na toj fotografiji nešto što im se nije svidjelo. U torbi Louis Vuitton bio je njihov pasi obožavatelji su poručili kako misle da psu ipak nije mjesto u crkvi. Otkako je Mateo došao na svijet, ponosni roditelji uživaju u svakom trenutku provedenom sa sinčićem s kojim je trudnoću sve do samog rođenja mlada majka odlično podnosila obavljajući svakodnevne obaveze bez problema. 

VIDEO Hrvatice vole prirodni look

Komentara 6

DU
Deleted user
09:39 28.08.2018.

Multikulti propaganda

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
09:48 28.08.2018.

Svidio joj se radi svoje iznimne inteligencije i nadnaravne ljepote

Avatar utunelu
utunelu
10:41 28.08.2018.

ljutite se koliko hocete ali kad vidim crnu kozu meni je zlo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije