Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Praizvedba: Završava se mjuzikl “Za dobra stara vremena”

Marko Tolja: Važnije od treme je što se ljubim sa Zrinkom Cvitešić

zrinka
21.10.2009.
u 22:00

Zrinka Cvitešić cijelo je vrijeme bila nasmijana i djelovala je sretno. Ipak, natpisom na majici “Anti Social” novinarima je poslala jasnu poruku za pitanja koja nemaju veze s mjuziklom.

Dosad sam dosta pjevao, ali što se ovog projekta tiče, već i na probama imam tremu. No, važno je da se ljubim sa Zrinkom Cvitešić - kazao je na predstavljanju mjuzikla “Za dobra stara vremena” Marko Tolja. Ekipa na čelu sa Željkom Ogrestom, autoricom libreta, i Rajkom Dujmićem, autorom vječnih hitova Novih fosila, od kojih će se 20 naći u mjuziklu, rekla je pokoju o svojim ulogama.

- Tekst je dobar, pjesme svi znaju, morao bih biti retardiran da iz toga ne napravim hit-predstavu - oglasio se i redatelj Mario Kovač.

Rajko Dujmić rekao je da je imao malo snova u životu, ali mjuzikl je jedan od njih.

- Ja sam, dakle, ta žena koja muškarcima ispunjava snove - našalila se Željka Ogresta.

Zrinka Cvitešić cijelo je vrijeme bila nasmijana i djelovala je sretno. Ipak, natpisom na majici “Anti Social” novinarima je poslala jasnu poruku za pitanja koja nemaju veze s mjuziklom. Novim izgledom, svojom nehajnom kokoticom, simpatije je stekao i Goran Navojec.

- On je danas Luka Nižetić - istaknuo je redatelj Kovač.

Larisa Lipovac-Navojec, zadužena za koreografiju mjuzikla, novom izgledu svog muža nije se mogla diviti jer je na putu u Australiji.

Podršku svojim bračnim partnerima dali su i Snježana Dujmić i Dubravko Merlić. Dujmići su bili nasmijani, a time su pokazali da su svi problemi iza njih. Merlić je također pohvalio suprugu Ogrestu za odlično obavljen posao. Praizvedba željno očekivanog mjuzikla bit će 4. prosinca u Maloj dvorani Doma sportova, a već 11. prosinca i nastup u Varaždinu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Svećenik
Svećenik
07:18 22.10.2009.

\"Zrinka Cvitešić cijelo je vrijeme bila nasmijana\" pa ta žena je žena sa najružnijim osmijehom Svemira. Smije se ko Jocker u Batmanu. Grozno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije