Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
5 godina veze

Marko Tolja priprema intimno vjenčanje

Marko Tolja
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/4
26.10.2017.
u 07:23

Osim za vjenčanje, 33- godišnji pjevač priprema se i za veliki zagrebački koncert u Laubi

Riječkom pjevaču Marku Tolji jesen je počela intenzivnim tempom i u poslovnom i u privatnom životu. Paralelno s pripremama za veliki koncert u zagrebačkoj Laubi 28. listopada s Jazz orkestrom HRT-a, Marko dogovara detalje svojeg vjenčanja. Nakon pet godina veze popularni će pjevač, kako je otkrio tjedniku Story, svoju djevojku, ekonomisticu Anu Ivančević odvesti pred oltar.

– Planiramo vjenčanje. Ne znamo još kad, ali došlo je vrijeme da se skrasim – rekao je 33-godišnjak. Njih dvoje rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti jer Ana ne voli medijske istupe. Stoga će i njihovo vjenčanje biti intimno.

– Kad je riječ o privatnom životu, jako sam zatvoren, moja djevojka još više jer nije javna osoba. Zato će naša fešta biti mala i intimna. Samo za prijatelje, tako da moji kolege neće biti tamo – otkrio je Tolja.

Komentara 3

Avatar Morticia
Morticia
08:02 26.10.2017.

s kojim tipom?

GR
grodar
07:35 26.10.2017.

Kakva je to da je njega izabrala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije