Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Držao vjeronauk

Thompson: Kad kažeš Domovinski rat, uvijek imaš one koji te krivo gledaju

Marko Perković Thompson
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
26.11.2017.
u 17:52

Prisjetio se i svojih dana na ratištu.

Ne mogu zamisliti nedjelju bez mise, rekao je Marko Perković Thompson (51) u Studentskom katoličkom centru u Zagrebu pred učenicima srednjih škola kojima je držao vjeronauk.

- Najljepše mi je moliti u Čavoglavama, tamo gdje sam još kao dijete razmišljao dok su se druga djeca igrala - rekao je Thompson, piše 24 sata.

Dok je pričao o Bogu, prisjetio se i svojih dana na ratištu.

Marko Perković Thompson
1/37

- Kad kažeš Domovinski rat, uvijek imaš one koji te krivo gledaju. Nekad si potreban mami i tati, a nekada domovini - rekao je Thompson učenicima. Odlazak u rat, kaže, bio mu je težak. Sa svojim sinovima i kćerima svake večeri moli.

- Ne idemo na počinak bez molitve ‘Anđelu čuvaru’, a dječica najčešće mole za svoje prijatelje - rekao je pjevač.

Komentara 51

FI
Fisherman
18:24 26.11.2017.

volio ili ne volio njegovu glazbu, marko je pravi covjek. i cak bez obzira na to dali je netko za ili protiv crkve, Marko pokazuje sto je u zivotu najvaznije - obitelj, domovina, zajednistvo, mir i zajednicki suzivot. zivio marko. svako dobro tebi i tvojoj velikoj obitelji.

ST
stefj
18:29 26.11.2017.

Eh da, kada se nekome spomene Hrvatska, Hrvatska vojska, Domovinski rat i sl. odmah pokrenu priče o Ustašama, fašizmu i tko zna čemu. Žalosno je da su takvi bili u samom vrhu politika, čak na njenom čelu... Ne slušam Thompsona, niti slično, ali kada ga čujem zvuči mi ipak bolje od Severine, Šuput, Huljućevih pjevačica i sličnih narikača. Ne vidim zašto bi se zabranjivali koncerti i zašto ga se toliko blati u medijima. Pustite čovjeka neka pjeva, nastupa, ima svoju publiku, svoje stavove i tu je to... Ako nisu zabranili Lepu Brenu, Laibach i neke puno provokativnije, ne znam zašto zabranjuju njega. To dođe kao neki fetiš lijevim političarima i medijima, nešto kao crvena krpa, kao nogometna repka...

GV
golub Vaso
19:58 26.11.2017.

dobro si materijalizirao svoje domoljublje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije