Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaokret

Thompson će ipak održati koncert u Kostreni

marko perković thompson
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/4
13.04.2018.
u 11:40

Tomislav Matić, direktor komunalnog društva Kostrene nazvao je Thompsonovog menadžera i zamolio da se koncert ipak održi...

Koncert Marka Perkovića Thompsona ipak će se 28. travnja održati u Kostreni. RTL piše kako je direktor Komunalnog društva Kostrena i šef lokalnog ogranka HDZ-a Tomislav Matić nazvao menadžera Marka Perkovića Thompsona i zatražio da se koncert ipak održi. 

Da se koncert otkazuje objavljeno je kada su već bili postavljeni jumbo plakati u Kostreni i okolici, a onda je stiglo priopćenje u kojem općinska uprava Kostrene tvrdi kako nije sudjelovala u razgovorima o organizaciji koncerta te da je ugovor potpisalo kostrensko komunalno društvo, o čemu je ona obaviještena kad je on potpisan.

- Smatram da sam kao predstavnik izvršne vlasti trebao biti upoznat s namjerom organiziranja koncerta te o tome da je ugovor već potpisan", rekao je tada načelnik općine Dražen Vranić. 

 

Komentara 13

Avatar rubinet
rubinet
20:56 13.04.2018.

uopće nije stvar u kakvoći pjevanja...nego u načelu..pa premda dotičnik nije meni omiljeni glazbenik,pozdravljam preokret ...želim mir i red tijekom koncerta.

SX
sudbina x
12:29 13.04.2018.

Konačno prevladao razum...

SX
sudbina x
12:30 13.04.2018.

binki: Krezubim krkanima su poispadali svi zubi u Oluji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije