Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ples sa zvijezdama - finale

Marko Mrkić napokon uzvratio Dinu Rađi: 'Moći ćeš se hvaliti da se poznamo'

Foto: Instagram screenshot
1/7
02.06.2019.
u 14:12

Uoči večerašnjeg finala showa "Ples sa zvijezdama" dosad su svoje emocije i dojmove o finalu iznijeli Slavko Sobin i Ivan Šarić. Viktorija Rađa se "brani" šutnjom, ali njezin plesni partner Marko Mrkić ovog puta ima što za reći.

 - Viktorija je odavno pobijedila plesom a ja sam prošli tjedan pobijedio ovom fotkom. Sutra eventualno možemo osvojit i show a ti ćeš se onda moć hvalit da se poznamo - zato realno zovi za sebe. Nakon nekih plesnih podrški sutra, ne brinem se ni najmanje za podršku vas ratnika i bratića - za podršku publike! Volim vas i nije bitno samo sudjelovat - stoji u objavi Marka Mrkića, plesnog partnera Viktorije Rađe, na Instagramu povodom plesnog finala.

Na slici pozira s Dinom Rađom koji nosi majicu s njegovim likom i zadovoljno se smiješi.

Podsjetimo, u prošloj polufinalnoj epiozodi Viktorija i Marko dobili su najviše glasova publike. Marko Grubnić i Ela Vuković nakon šestog plesnog dvoboja nisu izborili prolazak u finale. Plesno su se "suočili" s Ivanom Šarićem i Paulom Jeričević.

U polufinalnoj emisiji prvi su na pozornicu izašli Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić kojima se pridružio Damir Horvatinčić. Ovaj trio plesao je jive. “Bilo je lijepo i dinamično, ali je moglo biti još dinamičnije i preciznije. Od tebe očekujem puno večeras”, zaključila je Almira. 

Večeras u finalu emisije na Novoj TV gledamo Ivana Šarića i Paulu Jeričević, Slavka Sobina i Gabrijelu Pilić te Viktoriju Rađu i Marka Mrkića.

Ključne riječi

Komentara 1

SO
sohnahoakasaa
17:39 02.06.2019.

Konačno si odgovoril tom vječitom kompleksašu. Kaj nisi skužil da su te ljudi prestali zvati imenom. Zovu te papak. Kak si to opće dozvolil? Kaj nisi znal da sve kaj je prek 2 m je u problemu osim jablana sa s korjenima. Tu nema korjena tu su balvani ....A tak sam te prije ove 'veze' sa vikiđonoslavom rada imala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije