Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javio se iz bolnice

Marko Kutlić završio na operaciji: 'Već godinama ovo pokušavam izbjeći'

Foto: Instagram
1/10
10.02.2020.
u 16:54

Nakon 7 godina muke jutros sam operirao svoje napaćeno rame. Izmolite koju za mene da vam se što prije vratim, poručio je Marko Kutlić.

Pjevač Marko Kutlić proteklih dana nije bio aktivan na društvenim mrežama, a sada je otkrio i koji je razlog tome. Naime, Marko je danas u Krapinskim toplicama podvrgnut operaciji ramena zbog ozljede koju vuče već duže vrijeme.

-  Već godinama pokušavam izbjeći operaciju, ali ako ne bude bilo druge morat ću operirati rame. No nema veze, mikrofon nije težak – kazao je Marko u intervjuu za Večernji list sredinom studenog prošle godine uoči svog samostalnog koncerta u Tvornici kulture.

Svojim se obožavateljima javio nakon zahvata objavivši fotografiju iz bolničkog kreveta uz koju je otkrio razlog svog izbivanja s društvenih mreža proteklih dana. - Zbog nervoze i priprema za današnji dan, nisam se javljao neko vrijeme, pa reko’ da vam se javim sad kad je gotovo... Nakon 7 godina muke jutros sam operirao svoje napaćeno rame. Izmolite koju za mene da vam se što prije vratim. Ljubim vas sve! - poručio je Marko koji ne krije koliko mu je vjera u Boga važna u životu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– Ja sam samo čovjek koji vjeruje u Boga i ne sramim se to reći ni pred kime, a isto tako ne ulazim ni u čiju slobodu i ne popujem drugima kako bi trebali živjeti, jer smatram da svaki čovjek ima svoj put i da ni jedan put nije isti – kazao nam je Marko koji osim u vjeri podršku ima i u djevojci Antoneli Đinđić s kojom je u sretnoj vezi već više od godinu dana.

 - Sretan sam sa svojom Nelom, a čime me iz dana u dan osvaja, ostat će naša tajna – kaže pjevač koji je svoju odabranicu upoznao tijekom snimanja HRT-ove ‘A strane’. A osim Nele, najveća životna radost i velika motivacija u svemu što radi su mu i sinovi Petar i Pavao koje ima s bivšom suprugom Marijom.

Snagu mu daju i obožavatelji koji su pjevača u komentarima zasuli porukama podrške. - Brz oporavak, mislimo na tebe, samo nam se oporavi - nizali su se komentari ispod fotografije.

Sudeći prema Markovoj objavi operacija je dobro prošla, a kako se Marko trenutno osjeća i koliko će trajati oporavak pokušali smo doznati i od mladog pjevača, no odgovor do zaključenja ovog teksta nismo uspjeli dobiti.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
04:53 11.02.2020.

Evo vidim da neki komentatori poznaju dobro Marka Kutlica, jer mi znamo da mu je nadimak "Tko?"

Avatar Untouchable
Untouchable
05:15 11.02.2020.

tko?

KU
Kuruza
19:43 10.02.2020.

Koji "menadžer" pak ovoga gura?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije