Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STAO UZ PRIJATELJICU

Marko Grubnić podržao Maju Šuput i estradu: 'Hoćemo još!'

Marko Grubnić i Maja Šuput
Foto: Instagram
1/5
31.07.2020.
u 15:23

- Hoćemo još, hoćemo još, hoćemo još... Živjeli koncerti, veselje, zabava i naša estrada, napisao je Marko uz video

Marko Grubnić podržao je na Instagramu estradnjake koji proteklih mjeseci nemaju posla zbog pandemije koronavirusa. Grubnić je objavio video s jednog od nastupa svoje prijateljice Maje Šuput, a u pozadinis e čuje publika koja je zove na bis. 

- Hoćemo još, hoćemo još, hoćemo još... Živjeli koncerti, veselje, zabava i naša estrada, napisao je Marko uz video. 

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, prijašnjih tjedana brojni su glazbenici apelirali na Vladu, a Nina Badrić objavila je video u kojem je kazala kako njene pjesme hrane 15-ak obitelji.

- Čini mi se da smo ostali jedina profesija koja je ostala u lockdownu, da nisu donešene jasne mjere na koji način i pod kojim uvjetima mi glazbenici možemo nastupati, odnosno obavljati svoj posao - rekla je Nina. 

Predstavnici glazbene industrije upozorili su zatim na neusuglašenost kriterija epidemioloških mjera sprječavanja širenja bolesti Covid-19 te pozvali na hitno usvajanje paketa financijske pomoći za taj sektor, čijih je preko 15 tisuća radnih mjesta izravno pogođeno pandemijom.

Marko Grubnić i Maja Šuput
1/13

- Stožer bi trebao donijeti jasne kriterije za održavanje koncerata. Ne čupamo kosu samo mi izvođači nego, vjerujte mi i svi vlasnici klubova. Ja sam od početka pandemije do sada otkazala 30 koncerata, svaki dan pišem i brišem koncerte. Od početka pandemije otkazala sam 30 koncerata jer se mjere mijenjaju iz tjedna u tjedan - rekla je Indira. Osvrnula se i na financijsku isplativost i slaže se s kolegama koji kažu da bi se svima isplatilo održavanje koncerta u ovim uvjetima karta bi trebala biti 500 kuna, što je neizvedivo - kazala je Indira Levak. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije