Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povodom problema u dumovcu

Marko Grubnić osobno ide na Milana Bandića: 'Nikada više ne želim čitati ovakve jezive poruke'

Foto: Instagram
1/12
11.12.2020.
u 08:00

Stilist Marko Grubnić je odmah reagirao na ovakve optužbe za azil i javno se obratio Milanu Bandiću, pozvao vladu, zagrebačku gradsku upravu i predsjednika Zorana Milanovića da provjere stanje u Dumovcu.

Društvene mreže preplavljene su nakon što su na vidjelo izišla navodna zlostavljanja životinja u zagrebačkom Skloništu za nezbrinute životinje u Dumovcu. Gradonačelnik Milan Bandić (65) obišao je sklonište u Dumovcu, a poslao je i inspekciju koja je ustvrdila da je sve u redu. 

Stilist Marko Grubnić je odmah reagirao na ovakve optužbe za azil i javno se obratio Milanu Bandiću, pozvao vladu, zagrebačku gradsku upravu i predsjednika Zorana Milanovića da provjere stanje u Dumovcu. Bandić mu se tada brzo javio, a Marko je objavio prepisku.

"Dragi prijatelji, želim vam se zahvaliti na stotinama poruka koje ste mi poslali u vezi Azila Dumovec. Prvi put u životu mi je bilo žao što primam toliki broj poruka, zaista bih volio da nije tako, ali hvala vam na informacijama, slikama, dokazima, hvala vam na velikom srcu... Važno je sada problem staviti na pravo mjesto i nazvati ga pravim nazivnikom. Pomogli ste nam puno i svi skupa ćemo se boriti da poboljšamo trajno stanje u Azilu", napisao je Grubnić.

"Nikada više ne želim čitati ovakve jezive poruke, pune bola i patnje... Obećao sam vam da ću dati milijun posto sebe da riješimo ovaj problem. Već idući tjedan idem osobno u ured gradonačelnika Milana Bandića kako bismo razgovarali i, nadam se, ipak udružili snage te učinili da Azil Dumovec bude ponos grada Zagreba, a ne utočište iz horor filmova", najavio je Marko.

"Ne zanimaju me izvještaji 'inspekcije' jer znam kakvo je pravo stanje tamo, ne zanima me niti gdje i kome točno ide naš novac, trenutno mi to zaista nije bitno... Želim čistog i iskrenog srca pružiti ruku posrnulim ljudima. I sam gradonačelnik je rekao - tko radi, taj i griješi. Slažem se s tim, ali ljudi koji tamo rade ipak moraju odgovarati za svoje postupke. Jako je važno da svi zajedno udružimo snage kako se horor iz Azila Dumovec više nikada ne bi ponovio, nikada nikome. Naravno, važno je zauvijek maknuti iz Azila nekoliko glavnih 'mučitelja', čak im znamo i imena pa se nadam da će oni biti toliko fer prema sebi te sami dobrovoljno odstupiti sa svojih pozicija i funkcija kako ih se ne bi dodatno javno prozivalo", naglasio je Grubnić.

Foto: FIBA/Screenshot

Ključne riječi

Komentara 16

KA
kajbum
08:30 11.12.2020.

Ti si guzicu prodo a da nebi prodo tvornice

DU
Deleted user
08:16 11.12.2020.

“Naš” novac? Koji dio tog novca je tvoj novac- što si to u životu radio, što si zaradio, i koliko od tog si dao društvu? Daaaaj, dosta je

Avatar Mad Rascal
Mad Rascal
08:33 11.12.2020.

😂🤣😂... Novi kandidat na slijedecim predsjednickim izborima! A Juricana za premijera! Kad je komedija, zasto ne bi bio i pravi tradicionalni cirkus?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije