Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni stilist

Marko Grubnić oduševio ovom sportskom kombinacijom i detaljem skupljim od 20 tisuća kuna

Foto: Instagram screenshot
1/8
11.01.2021.
u 09:28

Grubnić voli ulagati u torbice jer zna da kvalitetni i poznati brendovi ne gube na cijeni pa je za ovaj sportski look odabrao jednu Chanelovu torbicu.

Modni stilist Marko Grubnić ništa ne prepušta slučaju kada je u pitanju njegov modni stil, pa je tako i za šetnju gradom pomno isplanirao svoj sportski look. Odabrao je trenirku mnogim zvijezdama omiljenog brenda Pangaia. Modelu koji je nosio na fotografijama koje je objavio na Instagramu cijena je oko 1700-1800 kuna. Cijeli ovaj outfit zaokružio je i malom Chanel torbom koja je skuplja nego sve ostalo što je imao na sebi tog dana, a stoji od 23 do 25 tisuća kuna. 

"Isuse, predobar stilling! Predobra svijetloplava trenirka. Torbica kao i uvijek, mrak!. Savršen look", komentirali su obožavatelji. 

Foto: Instagram screenshot

– Nikada ne kupujem ciljano odjeću. Uvijek stihijski kada mi se nešto svidi. Hvala dragom Bogu, imam sve što mi treba tako da volim kupovati odjeću koja nadopunjuje ili oplemenjuje na neki način onu postojeću. A osnovno pravilo mi je da to što kupujem bude kvalitetno, a iako je moj stil dosta naglašen, bar kada je riječ o muškoj modi, ipak biram classy komade. Volim, kada već dajem novac, da to nije isključivo sezonski trendy komad, već da mi služi nekoliko sezona. Uostalom, na neke odjevne predmete čak gledam i kao na investiciju, npr. jedna Chanel torba i Hermès nikada neće izgubiti na cijeni. Dapače, cijena im samo raste. Osjetio sam to jednom na svom primjeru dok sam živio u Londonu, tamo sam u jednom dućanu koji se bavi otkupom torbi prodao svoju staru birkinicu za cijenu veću nego što sam je platio u dućanu. Što se tiče modnih imena, to se kod mene doslovno mijenja iz sezone u sezonu, trenutačno jako volim Dior – otkrio nam je nedavno u intervjuu Marko svoja pravila kada je šoping posrijedi.

Ključne riječi

Komentara 13

RI
ribar110
09:54 11.01.2021.

Jadni psi, ništa nisu krivi.

DU
Deleted user
10:08 11.01.2021.

Prodajem Golfa dvojku, dizel, kao novi. Kilometraža: kao ovaj lij koji nas je sve oduševio. Ponude šaljite njemu...

HU
Humbleandhonest
10:19 11.01.2021.

Shvaćam, iako teško, da mu na instagramu neki pišu hvalospjeve za ovo što meće na sebe. Tome instagram i služi. Ali da na portalu ovog nekad uglednog lista izađe vijest s naslovom da je taj i taj oduševio s ovomm ili nekom takvom odjevnom kombinacijom? Moraš se zapitati kamo ide ovaj svijet. Zanima me koliko bi doista djevojaka i žena koje na instagramu hvale ovaj izgled prošetalo centrom s frajerom koji nosi konkretno ovu torbicu? Što se ono zapravo propagira ovime? Čemu služi ovakav članak? Glagol oduševiti gubi na vrijednosti s ovakvim naslovima. Pozdrav svim stradalima i želim im da ih danas netko oduševi dobrotom, lijepim vijestima vezanim za obnovu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije