Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ples sa zvijezdama

Marko Grubnić preživio četvrti dvoboj, ispali Damir Kedžo i Helena Janjušević

Foto: Nova TV
1/7
21.04.2019.
u 23:04

Tamara je dodala kako Šarića vidi u Riu kako pleše s osam Brazilki

U šestoj epizodi showa  'Ples sa zvijezdama' plesao se tango, jive, valcer, samba, slowfox, paso doble i lyrical. 

Ovoga tjedna emisiju su napustili Damir Kedžo i Helena Janjušević koji su u dvoboju odmjerili snage s Markom Grubnić Elom Vuković, dnevnik.hr.

Prvi par koji je večeras plesao su Slavko Sobin i Gabriela Pilić koji su prezentirali lyrical. 

- Ja sam u jednom trenutku razmišljala što da kažem i shvatila da nemam komentara. Predivni ste i moja ocjena će biti visoka - rekla je Tamara. 

Foto: Nova TV

Ocijene doista jesu bile visoke te je par osvojio visokih 36 bodova.

Sljedeći su na pozornicu stupili Sonja Kovač i Gordan Vogleš koji su se okušali u zahtjevnom slowfoxu, koji su ove sezone već plesala tri para.

- Odjeća i izbor glazbe su bili odlični. Ipak, imam dosta primjedbi jer je ovo jedan od najtežih plesova. Ovdje se može vidjeti svaka nepravilnost i to je najveći problem. Čini mi se i da dosta 'kaskaš' za Goranom - rekla je Almira. Nicolas je dodao kako im engleska kultura dosta dobro stoji. 

Foto: Nova TV

- Nisam zadovoljna. Bili ste dosta van glazbe. Ovaj ples morate plesati zajedno - oštro je komentirala Tamara.

Sonja i Gordan nisu briljirali te su osvojili skromna 23 boda.

Ivan Šarić i Paula Jeričević okušali su se u dinamičnoj brazilskoj sambi.

- Ivan ne može biti Francuz. Previsok si i nemaš veliki nos - našalio se Nicolas. Tamara je dodala, kako Šarića vidi u Riu kako pleše s osam Brazilki.

Foto: Nova TV

Šarić i Jeričević otplesali su za 35 bodova. 

Marko Grubnić Ela Vuković prošli tjedan našli su se u dvoboju, a ove nedjelje na pozornici su bili jači nekgo ikada. Plesali su valcer koji je oduševio Grubnića.

- Ovo je moj najbolji ples do sada - rekao je Marko, a Nicolas se složio s njim: 'Lijepo držanje tijela, stopala su bila pravilna, elegantno. Ti doista čuješ glazbu. Čestitam'.

Foto: Nova TV

- Kada je riječ o latino plesovima ti si najbolji 'plesač' u showu. Ti toliko predivno ulaziš u kretanje da ti ja moram dati desetku - rekla je Tamara.

Zasluženo su osvojili su 39 bodova. 

Peti par, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić otplesali su strastveni Paso doble. 

- Ovo je jedan suvremeni Paso. Ono što bih ja savjetovala kao bivša plesačica - izbjegavajte spore kretnje - rekla je Tamara s kojom se složila i Almira.

Foto: Nova TV

- Vaš plesni potencijal nije došao do izražaja. Nedostajalo mi je prostornost u pokretu - rekao je Dinko.

Par je osvojio 32 boda. 

Nakon što su Damir Kedžo i Helena Janjušević otplesali tango dio žirija ih je hvalio: 
- Bogat je bio nastup s lijepo izraženim emocijama. Malo ohrabrenje, uz slowfox, tango je najteži ples, ali vi ste se dobro snašli", rekao je Nicolas.

Ali, dio žirija im je i sasuo kritike:
- Više ste hodali nego plesali. Emisija se zove Ples sa zvijezdama, a ne s vratima. Žao mi je, ali niste mi ostavili neki dojam, kritizirao je Bogdanić. Dobili su samo 25 bodova od žirija.

U dvoboju su na kraju večeri završili Damir i Helena te Marko i Ela. Žiri je jednoglasno odlučio da iz showa ispadaju Damir Kedžo i Helena Janjušević.

- Obzirom da Marko Grubnić odlično pleše, ispadanje mi ne pada teško - sportski je poručio Damir Kedžo na kraju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije