Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u noćnom provodu

Marko Grubnić objavio fotku s večere s Momčilom: 'Moj je veći od njegovog'

Foto: Instagram
1/6
15.09.2020.
u 13:52

Dečki su se ovog puta odlučili za burgere, a fotografijom iz restorana pohvalio se sam Marko i dobro nasmijao pratitelje na Instagramu.

Nakon povratka u Zagreb Marko Grubnić nastavio je živjeti punim plućima. Društvo mu i dalje pravi Momčilo Gurović s kojim je u ponedjeljak navečer otišao na večeru. Dečki su se ovog puta odlučili za burgere, a fotografijom iz restorana pohvalio se sam Marko i dobro nasmijao pratitelje na Instagramu.

"Moj je veći od njegovog", napisao je Grubnić uz fotografiju burgera i dodao emotikone smajlića koji plače od smijeha.

Foto: Instagram screenshot

Samo dva dana ranije Marko se pratiteljima pohvalio kako se odlučio vratiti u top formu i vratiti se na strogi režim. – Konačno stroži režim vježbanja. Zdrava dijeta, puno vode, vježbanje, puno ljubavi. Osjećam se ponosno i samopouzdano – napisao je Grubnić uz objavu iz teretane.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Marko je početkom godine iznenadio javnost najavom kako se namjerava vjenčati. Budući da je vjenčanje bilo najavljeno u inozemstvu, korona mu je malo poremetila planove, pa je morao pomaknuti datum. Za In Magazin najavio je i kako bi vjenčanje trebalo izgledati. Nakon što je objavio sretne vijesti početkom srpnja, među prvima mu se javila Maja Šuput, a uz nju Sonja Kovač, Matija Vuica i druge poznate osobe. Grubnić je na Instagramu objavio fotografiju zaručničkog prstena optočenog smaragdima i dijamantima, a pozirao je uz stol prepun crvenih ruža te je nazdravio šampanjcem. "Samo je jedna sreća u životu. Voljeti i biti voljen. Rekao sam da. To je više od ljubavi", napisao je Marko pokraj fotografije. "Ja sebe vidim, ne znam da li baš u bijelom, ali u jako svijetlom, jako prozračnom, neformalnom. Već sam rekao da neću imati odijelo i leptir-mašnu. Vrlo vjerojatno ne, jer je to nekako naša želja da vjenčanje bude opušteno i da ga pamtimo cijeli život. Ne želim pamtiti da me žuljala cipela. Sve će biti svijetlo, bijelo i nadam se samo tirkizno more. To je to", kazao je Grubnić koji je odmah dobio brojne čestitke prijatelja.

 

Komentara 39

ED
edvardl
15:24 15.09.2020.

Pederi opet izbrisali komentare o pederima!

AV
aviator
15:23 15.09.2020.

obicna pedercina

MA
marcellus
15:52 15.09.2020.

hvala večernji što nam prenosite ovako važne vijesti, stvarno bitna informacija za svačiji život...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije