Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajednički odmor

Marko i Momčilo opet su modno usklađeni, a stilist jednim detaljem privlači pažnju

Foto: Instagram
1/4
18.07.2020.
u 13:40

I na godišnjem odmoru modni stilist pazi na svaki detalj, a ovaj put njegove kupaće zanimljivog uzorka privukle su pažnju.

Modni stilist Marko Grubnić posljednjih tjedana ima razloga za slavlje i sreću. Otkako je na njegovoj ruci zablistao dijamantni zaručnički prsten Marko ne skida osmijeh s lica i svako malo na svojim Instagram storyjima pohvali se zaručničkim prstenom. Na Lošinju se modni stilist trenutno odmara u društvu Momčila Gurovića i svaki dan pažnju privlače pomno odabranim modnim kombinacijama. Uvijek usklađeni najprije su pažnju privukli kućnim ogrtačima brenda Versace.

Marko je nosio skuplju verziju ovog ogrtača čija je cijena 6000 kuna dok je Momčilo nosio jeftiniju, kraću verziju ogrtača čija je cijena 3000 kuna. I dok uživa na odmoru u Malom Lošinju stilist pazi na svoj modni izričaj i trudi se uskladiti svoj outfit s outfitom svog prijatelja Momčila.

1/13

U sportskim majicama jakih boja pozirali su zajedno, a Markovi obožavatelji odmah su mu primijetili njegove kupaće gaće leopard uzorka i komentirali su kako su cool, a cjelokupni styling toliko se svidio obožavateljima da su ga molili da im pokloni neke komade odjeće koje je nosio na slici. Marko je prije nekoliko tjedana veliki dio svoje odjeće na kojoj su imena poznatih dizajnera i modnih kuća poklonio svojim obožavateljima.

VIDEO Ovo su Vatreni čiji su brakovi završili razvodima

 

Ključne riječi

Komentara 18

FA
fajlpz
14:21 18.07.2020.

Vi baš ne odustajete.

Avatar Grunf
Grunf
14:34 18.07.2020.

molimo autora clanka da svoju sex orijentaciju ostavi za sebe.

PL
plavi123
14:39 18.07.2020.

Očajno bolesno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije