Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VI STE POTENCIJALNI UBOJICE'

Marko Grubnić bjesni na šetače s Jaruna: 'Vi ste sebični, bezobrazni, nedogovorni...'

Foto: Instagram
1/5
30.03.2020.
u 08:34

Prije nekoliko dana fotoreporteri Večernjeg lista objavili su fotogaleriju s Jaruna na kojem se tijekom lijepog vremena našlo na desetke građana unatoč protuepidemijskim mjerama.

Modni stilist Marko Grubnić odlučio je na Instagramu podijeliti svoje mišljenje nakon što su Hrvatsku obišle galerije prepunog Jaruna na kojem se građani tijekom lijepog vremena druže unatoč izrečenim protuepidemijskim mjerama.

1/5

Njegovu izjavu prenosimo u cijelosti.

– Ovo vaše trčanje i izlaženje malo "na svjež zrak'' neki će nažalost preskupo platiti, gubitkom radnih mjesta, sve većom krizom, bolešću, neki možda čak i smrću. Naši zdravstveni djelatnici ubijaju se od posla, a vi idete ''malo trčati'' i voziti bicikl... Kako možete biti tako sebični, i kako vas nije sram?!? Umjesto da SVI OSTANEMO DOMA, da se strpimo nekoliko tjedana, da pomognemo jedni drugima, našem zdravstvenom sustavu, ljudima koji rade za naše dobro, cijeloj državi koja će nakon svega ovoga sigurno biti u problemu, vi idete na ''trčanje''. Reći ću vam surovu istinu o tome kakvi ste vi ljudi - vi ste sebični, bezobrazni, neodgovorni... vi ste potencijalne ubojice. Produžavate ovu agoniju, dovodite druge u opasnost sve kako biste ovog ljeta bili fit, imali mišiće... Uključite mozak i ne radite to... nikome nije ovo zabavno, svi se bojimo, ali ako svi ostanemo doma, ovo će prije proći i posljedice će biti znatno manje, a nastavak života će biti lakši i bolji... – stoji u prvom dijelu objave.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

~ Svijet doslovno stane, apsolutno sve nezamislivo stane, a vama je do trčanja po Jarunu... pa kako vam nije do toga da spasimo svijet kako bismo opet svi zajedno mogli bezbrižno trčati... A to možemo tako što ćemo za početak ostati doma, sada... Ako sada ostanemo doma, svijet će se opet pokrenuti, a mi svi ćemo imat sve vrijeme ovoga svijeta za trčanje i osobne radosti... Molim vas, OSTANITE DOMA – završio je ljutiti Grubnić.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, modni stilist nedavno je otkrio kako se ove godine planira oženiti.

– Vjenčat ćemo se već ove godine! No hajdemo prvo skočiti pa reći "hop". Tako da sam jako sretan u životu. Jako volim svoj život i baš sam nekako blagoslovljen. Sve se nekako posložilo u mojem životu baš onako kako sam ja to htio – rekao je krajem siječnja u In Magazinu. 

Hrvatski pjevači, glumci, dizajneri: "Čuvajmo jedni druge!"

Detalje vjenčanja već je isplanirao, ali datum vjenčanja i mjesto na kojem će se ceremonija održati želi sačuvati samo za sebe. Ipak jedan detalj otkriva.

– Želim da to bude naš dan, dan kojeg ćemo se zauvijek sjećati s osmijehom na licu. Neću skrivati svoju sreću nikada, ali pustimo stvari da idu svojim tokom. No otkrit ću da će vjenčanje biti na plaži – ispripovijedao je za 24 sata.

Ne želi otkrivati tko je osoba koja ga je toliko usrećila i s kojom želi provesti ostatak života, ali zbog te osobe primio se kuhače i naučio kuhati. Kaže kako mu je zanimljivo kuhati i kaže da su svi koji su probali njegove delicije jako zadovoljni njegovim kulinarskim umijećem. 

Ključne riječi

Komentara 21

OP
optimistican
08:52 30.03.2020.

on je isto rizična skupina...ali i bez korone...

Avatar Krile102
Krile102
08:56 30.03.2020.

Ahhhh..sve bi ih najradije izlupao po guzi

Avatar Ćičruk Inim Ami Nimda
Ćičruk Inim Ami Nimda
09:58 30.03.2020.

A mi molimo Marka Grubnića da prestane sa patetičnim blentavim proser......a i glupavim objavama. Nema zabrane kretanja i nema apsolutno nikakvih preporuka da je štetno izaći na zrak. Nema te sile na ovom svijetu koa će me spriječiti u mojojj dnevnoj polusatnoj šetnji na čistom zraku. Ako sam vani,m ne jašem nikome za vratom i ne pljujem mu u lice. Dakle prestanite sa histerijom. Ili proglasite totalnu zabranu kretanja i policijski sat, ili odje...e u tri skoka s motkom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije