Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blistava budućnost

Mark Marku: Snimam album s Tonyjem, pjevat ću i na albanskom

mark marku (1)
Foto: Pixsell
1/3
16.10.2011.
u 17:15

Mladiću s Kosova ostvario se životni san. Snima album s Tonyjem Cetinskim i ove godine maturirat će violinu u glazbenoj školi

Sudjelovanje u talent showu “Hrvatska traži zvijezdu” bilo je prekrasno i nezaboravno iskustvo i prava odskočna daska za moju karijeru, ali htio bih da me ljudi dožive kao samostalnog pjevača, a ne samo kandidata showa – rekao nam je 19-godišnji Mark Marku. Šarmantnom mladiću s Kosova ove jeseni ostvario se životni san. U RTL-ovim emisijama sprijateljio se s idolom Tonyjem Cetinskim, koji mu je obećao da će ga uzeti pod svoje okrilje i producirati njegov album prvijenac. U suradnji s Mirom Buljanom nastao je prvi singl “Da si htjela”. Pop pjesma imala je premijeru u emisiji Tatjane Jurić na radijskoj postaji HIT FM.

– Ni u najluđim snovima nisam mogao zamisliti da ću surađivati s Tonyjem. Mislio sam da se šali i bio sam jako iznenađen kad me pozvao na razgovor – kaže Mark. Pjevačka nada ima samo riječi hvale za svog novog mentora. Već prikupljaju pjesme za Markov album, a Tony je, kaže, u svakom trenutku spreman poslušati njegove želje. Tako će Markove pjesme dobiti i obrade na albanskom jeziku.

 – Htio bih da mi album bude dobar kao njegov, ipak je on najveće ime hrvatske estrade – rekao je Mark. Ovo ljeto bio je na turneji, a mjesec i pol proveo je s obitelji na rodnom Kosovu. Ondje je, pohvalio nam se, položio vozački ispit i završio srednju školu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. U domovini ga je posjetila i Tonyjeva supruga Ivana Nobilo-Cetinski. Iako nisu imali vremena za posjet Markovu rodnom gradu Prizrenu, Ivani se jako svidjela Priština, a oduševili su je susretljivi i otvoreni ljudi. Mladi pjevač u Zagrebu još mora završiti srednju glazbenu školu. Violinu je prvi put primio u ruke sa samo šest godina, a svira i klavir te gitaru.

 – Ostao sam u učeničkom domu. Nisam se htio seliti jer sam ovdje otkad sam došao u Zagreb. Sad sam maturant i želim završiti ovo poglavlje života na meni dragom mjestu – zaključio je Mark. Djevojku i dalje nema, ali uvijek pronađe vremena za omiljene hobije, košarku i kik-boks.

 – Za ljubav se ne brinem. Bitno mi je da pronađem nekoga tko će me razumjeti i s kim ću se dobro slagati – rekao je nedavno Mark. Kao svaka zvijezda u usponu, zgodni pjevač već ima grupu obožavatelja na Facebooku, a društvenu mrežu preplavili su i deseci lažnih profila s njegovim imenom.

Komentara 3

RO
robertsedlar
17:37 16.10.2011.

Krasna zemlja u kojoj školu zavšiš za mjesec i pol... Mogu ja završiti barem za kuhara?

AN
ankicascreiber
19:11 16.10.2011.

Jugoslavija je nestala. Svim jugonostalgicarima kojima nedostaje kosovo, neka idu na kosovo i neka vlada uvede strogi vizni rezim.

SO
Somelier
10:31 17.10.2011.

Kosovo je Nezavisna Država ali izgleda neki nemogu to shvatiti. Momak nam dolazi iz prijateljske države a ne iz Jugoslavije. Samo idioti i betežniki omalovažavaju druge ljude i narode. Ti izuzimam srbe jer oni su za žaliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije