Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident na utrci

Mario Valentić upao na Pantovčak i završio na ispitivanju

valentić
Anto Magzan/Pixsell
19.09.2010.
u 21:06

Valentić je tijekom 60-kilometarske utrke odlutao na Pantovčak, na kojem je s kolegom i dva natjecatelja iz Slovenije upao u kompleks predsjedničkih dvora.

Skakanje u Manduševac i s pet metara visine, plivanje u potoku, penjanje uz uže i ostali zahtjevni zadaci koje je morao proći u orijentacijskoj utrci Men’s Health Urban Challenge, koja se u subotu održala u Zagrebu, bivšem Misteru Hrvatske i glumcu Mariju Valentiću nisu donijeli toliko uzbuđenja koliko incident zbog kojeg je s trojicom članova svojeg tima završio na ispitivanju u policiji.

Naime, Valentić je tijekom 60-kilometarske utrke odlutao na Pantovčak, na kojem je s kolegom i dva natjecatelja iz Slovenije upao u kompleks predsjedničkih dvora. Dok su tražili zadanu kontrolnu točku koja se nalazila u blizini, zaustavili su ih vojnici i pozvali policiju. Dečki su završili na ispitivanju, a nakon što su ih pustili nastavili su utrku.

– To je bila čisto procedura tako da se ni u jednom trenutku nisam zabrinuo. Prvi put sam se vozio u marici, pa mi je to bila samo još jedna avantura – rekao nam je Valentić te otkrio kako su unatoč izgubljenom vremenu na cilj stigli četvrti.

Njegova supruga Mirna na Marijev se doživljaj samo nasmijala. – Mirna zna koliko volim pustolovine pa je više ništa ne može začuditi – kaže sportaš.

Komentara 4

OB
-obrisani-
09:36 20.09.2010.

premlad si ti još za predsjednika ,zar če ti janezi biti savjetnici

KU
kumajela
10:39 20.09.2010.

Hvala Bogu, došlo na Pantovčak nešto lijepo, dobro, mlado i zdravo!

Avatar zanusi13
zanusi13
14:47 20.09.2010.

E moj šabane, ponovi malo zemljiopis i čitanje karte umjesto jedne serije dizanja tegova...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije