Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLINA SUNCA

Mario Valentić: Mislim da sam uspio utjeloviti lik smutljivca

mario valentić
16.10.2009.
u 15:11

Zbog serije neću zapostaviti svoje obveze, i dalje ću trenirati i posvećivati se svojoj obitelji. Mali sin Niko počeo se smijati. Sretan sam što ću uz njega još dugo ostati dijete!

Moje ime je Žarko, nadimak mi je Žare. Čovjek sam koji se bavi mutnim poslovima. Točnije, kamatar sam i jako sam nepredvidljiv - odgovorio nam je Mario Valentić na upit što ga je ponukalo da izgled dobrog dečka zamijeni "nulericom" na glavi i debelim lancem oko vrata. Da ne bude zabune, nasmijani suprug voditeljice Mirne Maras nije pristupio kriminalnom miljeu. Njegov novi angažman samo je dio uloge u koju će uskočiti za potrebe HTV-ove telenovele “Dolina sunca”.

- Kuća Ring Multimedia angažirala me za svoju seriju, pa sam se odlučio transformirati. Nikad nisam imao tako kratku frizuru, mislim, ljeti se jesam kraće šišao, ali... Mislim da sam uspio utjeloviti smutljivca - kaže 29-godišnjak. O svojoj ulozi još uvijek malo zna pa nije siguran hoće li Žarku možda za oko zapeti jedna od glavnih zavodnica serije - Augustina Vitezović - koju igra Nives Čanović.

- Zaista ne znam što me sve čeka, no što god da bude, siguran sam da će biti zabavno - kazao je Valentić koji se osim u novoj serijskoj ulozi, prije četiri mjeseca našao i u ulozi tate.

- Niko se počeo smijati! Formira se iz dana u dan. Sretan sam što ću uz njega dugo ostati dijete. Već sad kad kupujem njemu neke igračke, kupujem ih i sebi - priznao je te oduševljeno nastavio prepričavati.

- S njim se veselim svakom novom danu. Kupio sam tregerčiće i jedva čekam proljeće da zajedno krenemo u planinu. On mi je dodatno opterećenje na tijelu pa ću spojiti ugodno s korisnim - našalio se Mario koji svoj recept nudi svim očevima jer je, tvrdi, savršen za skidanje trbuščića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije