Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čari očinstva

Mario Petreković svojoj Marli posvetio je pjesmu: Što trebam činiti? Kako ju zaštititi?

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
25.11.2021.
u 23:20

Voditelj i komičar i njegova djevojka Aleksandra Kramberger roditelji su postali u kolovozu prošle godine kada im se rodila malena Marla.

Komičar i voditelj Mario Petreković uživa u čarima očinstva i susreće se s izazovima ove uloge, a jedan od tih izazova je opisao i kroz stihove te ih podijelio na Instagramu. U ovoj pjesmi Petreković se bavi temom zašto se bebe otkrivaju.

Zamisli zašto se beba cijelu noć otkriva, vruće joj je ili ju grebe dekica?

Nedoumice me muče
i srce mi odmah jače tuče.
Što trebam činiti?
Kako ju zaštititi?
Dok beba spava,
Samo je jedna formula prava:
Kad se bebi 100 palce otkrije,
tata ga poljupcem hitro pokrije 
Njegova pjesma je raznježila pratitelje na Instagramu, a prije nekoliko mjeseci kada je sudjelovao u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" ispričao nam je u kojem smislu ga je očinstvo promijenilo.

 

 

- Nekako me je zadesilo u cvijetu mladosti. Doslovce preko noći. Rek’o, pa šta sad ovako mlad, neiskusan, neproživljen i neiživljen, što ću sad.. Kako ću ja to? Kad gle čuda. Eto mene, ja otac, jednoj prekrasnoj curici, Bimbli Brbelić. Vrhunski, zar ne? Neočekivano. Mogu slobodno reći da sam s očinstvom postao bogat čovjek. Promijenilo je prioritete i fokus je na razvoju i posvećenosti djetetu i obitelji u svim segmentima, mislim, ništa novoga što niste i od drugih očeva i roditelja do sad niste čuli.. Ako me je promijenilo, to je samo na bolje, definitivno - u svom šaljivom tonu je kazao Mario. On i djevojka Aleksandra Kramberger roditelji su postali u kolovozu prošle godine kada im se rodila malena Marla. 

VIDEO Branko Đurić Đuro: Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar root
root
05:32 26.11.2021.

Mijau

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije