Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TLZP

Marini Orsag nakon sinoćnje emisije javila se i Jelena Rozga, ovo joj je poručila

Foto: Nova TV
1/5
07.12.2020.
u 12:00

Marina je izvela pjevačičinu pjesmu ''Tsunami'', a čini se da Rozga nije propustila pogledati vrući nastup. Naime, nakon emisije javila se komičarki.

Komičarka Marina Orsag u emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato'', koja se emitirala jučer, transformirala se u Jelenu Rozgu. Marina je izvela pjevačičinu pjesmu ''Tsunami'', a čini se da Rozga nije propustila pogledati vrući nastup.

Naime, nakon emisije javila se komičarki. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Marina, bila si pravi tsunami. Taj rad nogu..." napisala je Rozga pohvalivši Orsag.

 

Podsjetimo, Orsag je naljutila neke gledatelje kada je svojih pet bodova dala pobjedniku Marku Braiću.

Inače, ove nedjelje, u 13. epizodi omiljenog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', Marko Braić na pozornicu je izašao kao britanski kantautor predivnog baritona Rag'n'Bone Man, a ova izvedba u kojoj su do izražaja došle njegove vokalne sposobnosti donijela mu je još jednu pobjedu.

''Ti si ovim glasom probudio sve moguće emocije u mojem tijelu. Lijepo si dočarao taj duboki bariton. Snaga kojom si prštao, nevjerojatna je, ja sam se naježila'', rekla mu je Nives. ''Svaka ti čast Marko, ovo je stvarno bio vokalni vrhunac. Ovo je bilo intimno, emotivno i uvjerljivo, točna svaka notica. Vidim da si uživao u ovoj izvedbi i voliš ovu pjesmu. Odličan si performer i sto posto si bio u ovoj priči'', rekla mu je Indira. Marku Braiću ovo je četvrta pobjeda u emisiji te je odlučio da Nova TV u njegovo ime 10 tisuća kuna donira udruzi ''Putokaz''.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije