Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss Beauty Hrvatske

Marinela Grljušić najljepša u Lisinskom, dodijeljene bezvremenske nagrade

Zagreb: U Lisinskom održan izbor za Miss Beauty Hrvatske
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/12
25.11.2021.
u 11:48

Bezvremenske nagrade, odnosno skulpture akademika i profesora Petra Popijača dobile su Ana Sasso, Ksenija Urličić, Ivana Mišković, Mia Begović i Zdenka Kovačiček.

U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održan je izbor Miss Beauty Hrvatske, izbor koji su organizirale Sanja Bjedov i Tamara Roglić, modne agentice koje surađuju 21 godinu na sličnim projektima.

  - Ovo je kruna našeg rada, ovo je naše autorsko djelo – rekla je Sanja Bjedov.
Osim što se je birala Miss beauty, posebnost ovog izbora bila je dodjela posebnih nagrada – Timeless Beauty.

- To su nagrade koje ćemo po prvi puta ove godine dodijeliti ženama koje su svojom bezvremenskom ljepotom i radom ostavile trajni trag, desetljećima krasile medijski prostor te bile i jesu uzor svim mladim generacijama – istaknula je Tamara Roglić.

Ana Sasso
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Nagrade, odnosno skulpture akademika i profesora Petra Popijača dobile su Ana Sasso, Ksenija Urličić, Ivana Mišković, Mia Begović i Zdenka Kovačiček. 
A prva pobjednica novog izbora, Miss Beauty Hrvatske, postala je Marinela Grljušić iz Požege. Prva pratilja je Patricia Markač, druga pratilja Sara Perišić, dok je Miss Beauty fotogeničnosti postala Patricija Dimitrovski. 

- Pohađam fakultet više medicinske na Zdravstvenom Veleučilištu u Zagrebu. i jednog dana želim biti Viša medicinska sestra. Trenutno obavljam praksu u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice. Jedan od poslova mi je posao dadilje, a u slobodno vrijeme volim pročitati dobru knjigu, pogledati dobar film, družiti se s prijateljima. Dosta sam aktivna i na društvenim mrežama, posebice na Instagramu i Tik Toku – rekla je Marinela.

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Djevojke su se predstavile u izlascima kožne galanterije Galko, malim crnim haljinama i večernjim haljinama salona Mistic Exckusive dizajnerice Mirsade Jureše.  

Počasne gošće izbora bile su trenutne vladarice medijskih prostora , društvenih mreža i poznate ljepotice -  Lana Gržetić miss Hrvatske 2013, Jelena Katarina Kappa, Miss turizma Hrvatske 2014. Helena Krnetić, Miss Supranational Hrvatske 2019., Katarina Mamić, Miss Hrvatske 2019, Amina Kajtaz, Miss sporta Hrvatske 2020, Tea Bošković, Miss Dijaspore Hrvatske i prva pratilja Miss Hrvatske 2012., Anja Ožanić, Miss sporta Hrvatske 2019 i Borna Mohač, aktualna Miss sporta Hrvatske.

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

U glazbenom djelu programa nastupili su obitelj Jusić, Đelo, Paula i Ema, zatim Antonela Malis i  Zdenka Kovačiček koja je otpjevala prigodnu pjesmu za ovaj izbor – Žena za sva vremena. Program su vodili Davor Garić i Vjekoslava Bach

  Za sjajan izgled pozornice pobrinuo se Balon Art, tvrtka čiji je vlasnik Ines Kokorić. U Balon Artu djevojke stvaraju umjetnost balonima a svoje profesionalne i umjetničke vještine prikazuju kroz nesvakidašnje kreacije kao što su maskote na raznim eventima, personalizirane figure i predivne unikatne haljine od balona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije