Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove informacije

Marina Tucaković u ekstremno je teškom stanju: 'Životno je ugrožena, nema ni 40 kilograma'

Foto: Instagram
1/5
17.09.2021.
u 14:03

Marina Tucaković u KBC-u Dragiše Mišovića u Beogradu nalazi se već nekoliko dana. Prema riječima liječnika, njezino stanje je loše te je životno ugrožena.

Autorica brojnih hitova s područja bivše Jugoslavije Marina Tucaković (67) pozitivna je na koronavirus te je priključena na respirator zbog čega je i prebačena iz privatne klinike u KBC Dragiše Mišovića u Beogradu. Tamo se nalazi već nekoliko dana. Prema riječima liječnika, njezino stanje je loše te je životno ugrožena.

"Negdje sam pročitao da je Marina skinuta s respiratora, žena je u ekstremno teškom stanju, prvenstveno zbog svoje maligne bolesti, a covid je samo dodatno pogoršao situaciju. Ženu u takvom stanju bi odnijela i gripa, a posebno ovako nešto", rekao je za Kurir profesor Peđa Savić s KBC-a Dragiša Mišović.

"Ona je i dalje respiratorno nestabilna, s metastazama na plućima i koronom... Na odjeljenju je intenzivne njege, životno ugrožena. Intubirana je kada je primljena u bolnicu i priključena na respirator, s maksimalnim protokom kisika. Iz ove kuće sigurno nitko nije dao informaciju da je Marina izvan životne opasnosti jer to nije istina. Žena je u ekstremno lošem stanju, to nije zbog korone već zbog maligne bolesti. Kada sam je vidio... Žena ne nalikuje sebi, istopila se, nema ni 40 kilograma", dodao je. 

Podsjetimo, i njezin suprug Aleksandar Radulović Futa otkrio je kakvo je njezino stanje.

"Marina je od jučer priključena na respirator, danas nema promjena, liječnici kažu da je stabilno. Dok je bila na kisiku imala je mobitel, a sada informacije dobijemo samo od liječnika", ispričao je Futa za srpske medije te dodao da je i njemu potvrđen pozitivan test na koronavirus.

Ovo je drugi put da je on zaražen koronom, prvi put je bilo u travnju. Rekao je da sada ima lakše simptome i da će pratiti te vidjeti što će biti. 

VIDEO>>Velimir Grgić: "Nije čudno da neki ne vjeruju u koronu"

Ključne riječi

Komentara 3

SO
Sir Oliver
15:55 17.09.2021.

Aha, prvo pisu da boluje od korone, pa onda od raka, pa na kraju opet od korone, ako umre, umrla je od korone i tako se svakodnevno vjestacki pumpaju brojevi umrlih od korone.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:19 17.09.2021.

Napisali da boluje od raka, da bi ju usmrtila i obična gripa, al kad umre, pisat će se - korona!

Avatar FranjoJosip
FranjoJosip
14:55 17.09.2021.

A vi ste zbilja skroz ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije