Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grize je savjest

Marina se pokajala: 'Moj najveći grijeh je to što sam previše bliska s Romanom'

romano i marina
Foto: Screenshot
1/8
09.05.2016.
u 11:35

"Nije to grijeh i nisam napravila ništa loše... Možda to vani izgleda preblisko s obzirom na to da me čeka moj čovjek koji mi je sve na svijetu", kazala je Marina

U BB kući postaje sve zanimljivije. Svatko od stanara morao je podijeliti razmišljanja o postupcima koje smatra svojim grijehom u Big Brother kući.

Marina je bila najzanimljivija te iskreno progovorila o svom odnosu s Romanom. Svatko od stanara morao je podijeliti s ukućanima ono što smatra svojim grijehom, no Marina misli da to što radi nije grijeh, javlja RTL.hr.

''Moj je najveći grijeh u Kući, iako sam rekla da to neću napraviti, možda prevelika bliskost s Romanom s obzirom na to da vani imam dečka", rekla je Marina.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

"Kapa do poda", rekao je Alen, na što se Marina simpatično nasmiješila. "Istina, grijeh se smanjuje", ubacila se Rina.

"Nije to grijeh i nisam napravila ništa loše... Možda to vani izgleda preblisko s obzirom na to da me čeka moj čovjek koji mi je sve na svijetu", brani se Marina.

Nakon što je Marina iskreno progovorila o odnosu s Romanom, u ispovjedaonici je rekla kako smatra da to nije grijeh jer kako kaže, ona ne radi ništa loše. "Od stanara nitko to nije osudio i nadam se da tako misle i vani, a moj dečko pogotovo", dodaje.

S druge strane, Romano priznaje kako mu to ipak malčice smeta. Kako će se odvijati ova situacija nakon priznanja grijeha, tek ćemo vidjeti.

Foto: Screenshot/reuters

>>Goran Žigo sa šest janjaca ušao u Big Brother kuću

Ključne riječi

Komentara 4

SP
spremni0
12:55 09.05.2016.

dropulja misli da nije tolko grijeh što je drolja....bježi od tog smeća i ne okreći se....

TR
trusardi1968
12:02 09.05.2016.

da da i jos si imala dobit Srćani kad si kokice ugledal...al si se spasil

Avatar germanikus
germanikus
12:08 09.05.2016.

Osobno smatram da nije nimalo sporno što govore i čine ove čovjekolike kreataure već je problem da to netko prati i gleda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije