Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedan mode

Marina Design briljirala na završnoj večeri Bipa Fashion.hr-a

Revija Marina Design na 5.večeri BIPA Fashion.hr-a
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/27
26.10.2019.
u 23:46

Veliku završnicu obilježili su: Branka Donassy, Spirit bt T.B., CCC je predstavio Twins, Philips Zorana Aragovića, a posebne ovacije publike bile su na predstavljanju kolekcije Marina Design, dizajnerice Marine Obradović koja je godinama sinonim za dobar izgled.

Protekli tjedan Zagreb je živio u znaku mode, večeri su bile obilježene najvažnijim modnim događajem u Hrvatskoj i susjedstvu, 29. Bipa FASHION.hr-om.

Svi poklonici trendova, ali i oni koje najčešće viđamo u tzv. street style rubrikama, došli su vidjeti što su domaći dizajneri pripremili za nadolazeću sezonu. A uzbuđenja i sjajnih kreacija nije nedostajalo. Hepening je otvoren fenomenalnom revijom modne kuće Varteks kojom se taj poznati modni brend konačno vratio u sam vrh modne scene.

Slavljenička revija kojom je Varteks obilježio sto godina rada izazvala je ovacije publike i pokazala zašto Varteks čeka sjajna budućnost uz novu poslovnu strategiju. Druge večeri tjedna mode Bipa FASHION.hr, Ivica Skoko predstavio je novu kolekciju pod pokroviteljstvom brenda Perwoll, a reviju su došle vidjeti brojne zvijezde koje su zasjale u kreacijama tog dizajnera. Treće večeri je kolekcije predstavilo pet dizajnerskih imena – Staša Design, Yelena H., Les Émaux., Anthony Avangard i Klisab.

Ključnima za uspjeh u radu još jednom su se pokazali predanost, promišljenost i osviještenost jer su modni dizajneri inspiraciju crpili s raznih strana – iz modne prošlosti, proučavanja jakih ličnosti iz povijesti umjetnosti ili iz situacija društvene današnjice.

Pod pokroviteljstvom beauty brenda Noelle, Robert Sever je predzadnji dan predstavio žensku kolekciju zvučnog naziva „Vasilisa Severova“, a čarobna revija još je jedan pečat uspjeha dizajnera koji je ove sezone nadmašio sebe neočekivanom scenografijom. Veliku završnicu obilježili su: Branka Donassy, Spirit bt T.B., CCC je predstavio Twins, Philips Zorana Aragovića, a posebne ovacije publike bile su na predstavljanju kolekcije Marina Design, dizajnerice Marine Obradović koja je godinama sinonim za dobar izgled.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije