Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fashion Week Zagreb by Afrodita

Mariju Cvitanović na reviji podržao i bivši suprug Igor Cvitanović

Fashion Week Zagreb by Afrodita
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/14
04.06.2016.
u 12:30

Uz Mariju Cvitanović na prvoj večeri svoje kolekcije predstavili su i Moda Stolnik, Đenisa Pecotić i Emina Kušan, Igor Galaš, Mandali Mendrille i Sylvio Roubertto Kovacic

Prvu večer Fashion Weeka Zagreb by Afrodita koja je sinoć održana u cvjetnom parku Green Golda u dosta romantičnoj atmosferi svoje kreacije predstavili su Marija Cvitanović za Pounje, Moda Stolnik, Đenisa Pecotić i Emina Kušan, Igor Galaš, Mandali Mendrille i Sylvio Roubertto Kovacic. U prvim redovima sjedila su brojna poznata lica među kojima je bila i glumica Helena Minić Matanić, inače zaštitno lice kolekcije Marije Cvitanović, koja je reviju pratila u društvu supruga redatelja Dalibora Matanića.

Poziv na reviju nije odbio ni bivši nogometaš Igor Cvitanović koji je na ovo modno događanje došao u pratnji supruge Tanje Grgić, a na reviji je došao podržati svoju bivšu suprugu Mariju Cvitanović. Lejla Filipović, Vanja Mamić, Marija Borić, Kristina Krepela, Ana Gruica, Ronald Braus, Zoran Aragović, Mia Begović, Josipa Pavičić Yo, Tihana Harapin Zalepugin, Perica Martinović, Željko Bebek sa suprugom Ružicom samo je dio poznatih osoba koji su sinoć uživali u modnoj večeri u Green Goldu. 

S najviše pozornosti gledala se revija Sylvija Rouberta Kovacica, našeg dizajnera sa adresom u Americi koji je zaslužan za stil slavnih stranih osoba poput Demi Lovato, Johna Legenda i Kelly Clarkson.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije