Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big brother

Marijanu čekaju papiri za razvod?

big brother
big brother
06.04.2011.
u 20:15

Marijana Čvrljak sluti da će njezin suprug Ivan zatražiti razvod, a pomorac iz Šibenika ne želi više ništa komentirati

Da je znao što ga čega, Ivan Čvrljak vjerojatno ne bi na početku Big Brothera toliko hvalio svoju suprugu Marijanu, a za vjerovati je da joj ne bi ni dopustio da sudjeluje u reality-showu koji je mladom bračnom paru iz Šibenika donio velike nevolje. A kako se da naslutiti iz posljednje izjave 27-godišnje kućanice, njezin brak s pomorcem kojeg je upoznala na Iskrici mogao bi završiti i razvodom jer Marijana ne vjeruje da će joj muž oprostiti što ga je pred cijelom nacijom prevarila s markantnim Nemešom.

Plavokosa Marijana prekjučer je priznala Nikoli i Lesteru da sluti da će je, kada izađe iz kuće, dočekati papiri za rastavu, ali čini se da je to previše ne rastužuje jer je, kako je otkrila, u BB kuću ušla s motom “jednom se živi”. Ivana Čvrljka upitali smo jesu li Marijanine slutnje točne, a on je bio kratak: – Žao mi je, ali neću ništa komentirati. Pozdrav iz Šibenika – napisao je moreplovac koji se ovih dana ne odvaja od kćeri Korine. A o dvogodišnjoj djevojčici ni njezina mama ne prestaje razmišljati. Koliko voli svoju jedinicu, pokazala joj je pjesmom koju je samo za nju otpjevala u “ispovjedaonici”.

Ključne riječi

Komentara 7

ON
onur
02:58 07.04.2011.

Ta Marijana je sramota nad sramotama...Nitko i ništa...nula.. Podržavam njezina muža

LI
liliZG
09:32 07.04.2011.

Ne pratim BB, ali pročitam tu i tamo koji naslov, a Marijaninog supruga mi je bilo jako žao kada je nakon toliko povjerenja i hvale svoje supruge morao doživjeti onakvo poniženje. Potpuno ga mogu razumjeti jer se to dogodilo meni. I ja sam svoga kovala u zvijezde a ispalo je da mu pripada blato. Ne mogu ni opisati koji je to šok i razočaranje bilo.......

OB
-obrisani-
20:35 06.04.2011.

Žena bez morala, radost mnogima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije