Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
djevojačka večer

Marijana svojim razuzdanim ponašanjem rasplakala Nemeša

big brother
26.05.2011.
u 11:12

Šibenčanka opet nije odoljela piću, svakom je stanaru vidno pijana u lice rekla što misli o njemu. Izvrijeđala je Bojanu te uzrujala i rasplakala Nemeša.

Stanari su navečer dobili priliku malo se opustiti, i to na djevojačkoj večeri pripremljenoj u čast buduće supruge princa Williama, a tu priliku i te kako su iskoristili. Djevojke, zajedno s kraljicom Elizabetom, odnosno Brendonom, napravile su tulum za pamćenje.

Na samom početku zabave, sasvim neočekivano, dok je Marijana ulijevala piće, Brendon je iskoristio njezin trenutak nepažnje, prišao joj i poljubio je u usta. Marijana se na to samo slatko nasmijala, a situaciju je kasnije prepričavala i muškom dijelu stanara.

Nijedna djevojačka večer nije prošla bez stripera, pa tako ni ova. Princ Harry, odnosno Lester, odmah je pristao da pridonese provodu ionako tada već pripitih stanarki, pa se oskudno odjeven uvijao oko djevojaka, a pogotovo oko Soraje.

Zabavu su obilježili brojni događaji, pa su tako ''pali'' poljupci, pomirenja, zbližavanja, skidanja, rasprave i suze. Marijana i Soraja bile su predvodnice onih koji nisu odoljeli piću, pa su jedna drugoj pružile podršku i obasipale se samo najljepšim komplimentima.

Marijana je, naime, u Soraji vidjela jaku i stabilnu osobu pa ju je automatski poistovjetila sa samom sobom.  S ostalima nije bila toliko blaga, Bojanu su njezini komentari toliko pogodili da se rasplakala. I macho Nemeš je zasuzio, a i naglas zaplakao. Zbog previše alkohola Soraja i Marijana nisu skidale ruke jedna s druge, neprestano su se grlile i ljubile, pa čak i u usta, pijane padajući po dvorištu. Zbog nedoličnog ponašanja djevojačka je večer prekinuta.

Komentara 4

NI
nindža
11:40 26.05.2011.

zašto prekinuta? pa to se i čekalo, da se ove dvije fufe pohvataju, to im je vrhunac emisije. svašta.

Avatar babas
babas
16:23 27.05.2011.

Marijana je nazvala Saru jakom i STABILNOM osobom poput sebe! Ovo je izjava godine u BB kući,uz onu Marijaninu o izlasku časnog obraza!

Avatar Sor@n
Sor@n
18:11 27.05.2011.

Pogledao sam neki klip, pa ova Marijana je stvarno kao pijana kokoš i to bez glave, hehe pa tko bi volio imati takvu neiteligentnu d****cu u kući. Kako ono kaže svi su joj krivi a ona najmanje LOL. Strava...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije