Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila obožavatelje

Marijana Mikulić se nakon 15 godina odlučila za promjenu u izgledu: 'Ovo ti je najbolje'

Foto: Instagram screenshot
1/9
19.04.2021.
u 15:14

Pored nove boje pokazala je i kako je izgledala promjena boje u salonu, pod maskama.

Glumica Marijana Mikulić nakon 15 dugih godina odlučila se na potpunu promjenu u izgledu. Naime, iako je svih ovih godina bila vjerna crnoj boji kose, sad se odlučila promijeniti to. 

Foto: Instagram screenshot

"Nakon 15 godina prirodna boja kose, Pinku svjetlija na fotkama nego uživo, Meni savršena. Uvijek eksperimentiranje, isprobavanje, a na kraju uvijek najbolje ono što nam je prirodno dano", napisala je glumica ispod fotografije s novom, svjetlijom, smeđom bojom kose. Pored nove boje pokazala je i kako je izgledala promjena boje u salonu, pod maskama. 

Foto: Instagram screenshot

Njezini pratitelji oduševljeni su promjenom, a isto nisu skrivali u komentarima. 

"Super ti je", napisala joj je Jelena Veljača. "Definitivno najbolja", "Volim prirodne boje, jako mi je lijepa ova", "Super ti je", "Priroda uvijek daje najbolje!", "Divnaaa proljetna bojica", pisali su joj pratiteljice. 

VIDEO>> Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

Ključne riječi

Komentara 6

MN
Mr.NO
16:22 19.04.2021.

Mišo Hrastov je hrvatski branitelj i junak!Kada je bilo najteže branio je svoj grad od velikosrpske žgadije!U jednoj situaciji pri pokušaju ulaska srboarmije u grad Karlovac i pomoći opkoljenim im kasarnama iz kojih je razaran grad i snajperima ubijani njegovi građani,Hrastov i dečki su na Koranskom mostu zarobili 3Oak srboarmijskih rezervista ,12 ih se opiralo pa su eliminirani. Na žalost pokvareno hr krivosuđe sude Hrastovu za neakakav zločin nad zločincima i traže da državi koju je branio vrati nebuloznu "odštetu"! Stop lažnim i korumpiranim sudijama i političarima u Hrvatskoj!Hrastov je HEROJ!

RO
roland
16:05 19.04.2021.

Jelenu Veljaču sam gledao! Za Jelku znam već 15 godina. I za Barbaru Vicković! Ali tko je Marijana Mikulić i tko je Nataša Janjić, e za njih dvije nisam čuo do prije mjesec dana!

PS
Petar.Stijena
15:53 19.04.2021.

Dobro koliko ova plaća da se piše o njezinom nezanimljivom životu.? I tko je ona uopće?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije