Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivani dar

Marijana Mikulić: 'Bila sam potpuno sama dva dana. Hvala suprugu što me natjerao na to'

Foto: Instagram screenshot
1/6
14.12.2020.
u 14:45

– NE nije plaćeni oglas, muž je sam platio, protivno mojoj volji, skup poklon za svoju ženu. DA morao me natjerati da odem sama na vikend jer sam kontrolfrik koji misli da će bez mene svijet propasti i moja djeca umrijeti – istaknula je Mikulić.

Tjedan dana nakon što je s najmilijima proslavila 39-rođendan glumica Marijana Mikulić i majka trojice sinova vikend je provela sasvim sama. Njezin suprug Josip, kako kaže Marijana, doslovno ju je natjerao da uzme predah i posveti se sama sebi. Uplatio joj je opuštajući vikend u wellness hotelu u Krapinskim toplicama, a ovim prijeko potrebnim darom Marijana se pohvalila svojim pratiteljima na Instagramu.

Foto: Instagram screenshot

"Bio je ovo, za mene, jako neobičan vikend. Potpuno sama dva dana, prvi put u posljednjih 15 godina. Jedino društvo mobitel i knjiga. Iz sobe sam izlazila samo jesti, a nekad ni to. Nisam ni svjesna bila koliko mi je potrebno biti baš sama i u miru. Ni TV nisam palila. Odmor za dušu, duh, tijelo. I ovo jutro sam jela i pila kave na miru, više njih, toplih. Nisam naučila uzimati vrijeme za sebe, samo za sebe. I zato sam zahvalna da imam muža koji me na to doslovno natjerao. Treba nekad slušati pametnije ili barem starije od sebe", napisala je glumica i dodala kako se sada jedva čeka vratiti svojoj bandi.

Foto: Instagram screenshot

U jednoj od prijašnjih objava pokazala je kako je boravila u sobi s jacuzzijem i predivnim pogledom, a iako bi mnogi pomislili da je riječ o plaćenom oglasu, Marijana je to odmah demantirala.

"NE nije plaćeni oglas, muž sam platio, protivno mojoj volji, skup poklon za svoju ženu. DA morao me natjerati da odem sama na vikend jer sam kontrolfrik koji misli da će bez mene svijet propasti i moja djeca umrijeti", istaknula je Mikulić koja sa suprugom ima 11-godišnjeg Ivana, 6-godišnjeg Andriju i jednogodišnjeg Jakova.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar crazy_bat
crazy_bat
16:57 14.12.2020.

Ako je bila potpuno sama, tko ju je fotkao u jacuzziju?

ME
medvjedic
08:12 15.12.2020.

Zar toplice rade u doba corone ???

Avatar Tombstone
Tombstone
02:37 15.12.2020.

Kak sama? Pa veli Stjef kaj ima stalu prek puta hotela da mu je pajceke zbudila vristeci nemoj nutra....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije