Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne odustaje

Marijana Batinić zbunjena: Jesam li jedina Dalmatinka u Zagrebu koja ovo ne može shvatiti?

Foto: Instagram
1/9
24.11.2020.
u 19:56

Batinić je objavila fotografiju sa suprugom, na kojoj je samo u sakou iako je temperatura ovih dana ispod 10 °C.  Voditeljica je kazala kako je razlog tome što je vani sunce, a u jednom komentaru je napisala kako u Dalmaciji kažu da tamo - ako bura ne dere, a vani je sunce možeš biti u kratkim rukavima.

Voditeljica Marijana Batinić osvrnula se na društvenim mrežama na situaciju koja ju i nakon 10 godina života u Zagrebu još uvijek zbunjuje. Naime, Batinić je objavila fotografiju sa suprugom, na kojoj je samo u sakou iako je temperatura ovih dana ispod 10 °C. 
Voditeljica je kazala kako je razlog tome što je vani sunce, a u jednom komentaru je napisala kako u Dalmaciji kažu da tamo - ako bura ne dere, a vani je sunce možeš biti u kratkim rukavima.

"Sunce u Zagrebu, ja u sakou… Jesam li ja jedina Dalmatinka s adresom u Zagrebu koja već deset godina ne može shvatiti da to što je vani sunce, ne znači da je toplo?" napisala je uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Matejem Pašalićem ispred zagrebačkog HNK. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Marijana je u rujnu rodila njihovo drugo dijete, djevojčicu Rozu. Da će ponovno postati majka Marijana je otkrila početkom godine, baš u jeku najveće pandemije koronavirusa. Zaraze se nije bojala, više ju je bilo strah, kako je tada rekla, ljudske gluposti i oglušivanje o upute Stožera za civilnu zaštitu te neodgovornost pojedinaca koja nas sve može skupo koštati.

1/8

- U ovo doba ružnih vijesti, meni osmijeh ne silazi s lica. Doživjela sam u životu puno divnih trenutaka, postignuća, proslava, dana za pamćenje i prepričavanje, ali osjećaj koji sam imala kad sam postala mama nemjerljiv je s drugim uspjesima. Kao da sam zatvorila puni krug i sve je sjelo na svoje mjesto. Otkad imam dijete, osjećam da sam upravo tu gdje trebam biti, na pravom mjestu, u pravo vrijeme i taj osjećaj me ne napušta. Naravno da ne mora svaka žena težiti ulozi majke, niti se ostvariti kroz majčinstvo, ali meni je ono donijelo više nego što sam sanjala... - poručila je sredinom ožujka voditeljica i to netom nakon što je privela kraju jedanaestu sezonu showa 'Ljubav je na selu', a par mjeseci kasnije voditeljsku palicu nove sezone 'Života na vagi' koja se upravo emitira predala je iskusnoj trenerici Sanji Žuljević  za koju je sigurna da je njezina najbolja zamjena u trenucima kada će ona ponovno biti okupirana slatkim majčinskim mukama.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar KALIMERO
KALIMERO
21:06 24.11.2020.

Velika pozitivka. Da nas je takvih kao ona puno više

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije