Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opisala situaciju

Marijana Batinić o roditeljskim problemima: 'Satima sam to radila, muž se nekoliko puta preznojio'

Marijana Batinić
Foto: RTL
1/8
02.07.2020.
u 12:38

Kaže da je imala problema s odlukom te da ih je birala kao da kupuje auto. Na kraju je zamalo odustala i potražila pomoć pratitelja.

Voditeljica Marijana Batinić podijelila je jednu smiješnu situaciju iz svakodnevnog života. Naime, voditeljica je trenutačno trudna pa je odlučila izabrati nova kolica za bebu. No kaže da je imala problema s odlukom te da ih je birala kao da kupuje auto. Na kraju je zamalo odustala i potražila pomoć pratitelja. 

"Ne znam je li to zato što sam vaga u podznaku, ali ja sam tako neodlučna u shoppingu, pogotovo kad imam previše izbora... 
Satima sam birala kolica, kao da auto kupujem, satrala prodavačice, muž se nekoliko puta preznojio, Ena je triput bila žedna i gladna... I baš kad se činilo da sam napokon uspjela donijeti odluku, taman kad sam se konačno zbrojila, ljubazna prodavačica, heroj strpljenja i izdržljivosti, ponudi mi na izbor nekoliko boja i nijansi... 
E, tu je garant požalila što nije radila jutarnju smjenu 
Nakon dugog vijećanja, u užem izboru imam ove dvije... 
Može mala pomoć?" napisala je Batinić

Foto: Daniel Pavlić

Inače, Marijana i njezin suprug, bivši rukometaš i marketinški stručnjak Matej Pašalić, u vezi su od 2011. godine, a vjenčanjem ''iz vedra neba'' mnoge su iznenadili početkom 2015 godine. Cijela ceremonija odvila se u najužem krugu obitelji i prijatelja na zagrebačkom Gornjem gradu. Njoj je kuma bila dugogodišnja prijateljica Petra Nižetić, a njemu je kum Vladimir Arlović. Svega desetak dana nakon vjenčanja na svijet je stigla i njihova prva kći Ena. Njezino rođenje poklopilo se sa snimanjem pete sezone popularnog showa ''Ljubav je na selu''. – U petoj sezoni sam se udala i rodila, a ubrzo su i Ena i moja svekrva putovale sa mnom po selima – istaknula je u jednom od intervjua 39-godišnja voditeljica otkrivši kako je kći s njom kao beba provodila puno vremena na snimanju i kao mala obišla je cijelu Istru i Dalmaciju. Ista sudbina vjerojatno čeka i prinovu koja tek stiže, a dok se to ne dogodi, Marijana će uskoro predahnuti od malih ekrana kako bi sve pripremila za dolazak još jednog člana obitelji.  

Ključne riječi

Komentara 36

MV
Misl@v
12:52 02.07.2020.

Molim pomoć. Toaletni papir s mirisom lavande ili breskve?

TS
Tito sveti
12:57 02.07.2020.

Jel dobije novce za ovo kaj pise novinar a odobrava urednik Mislim jel moguce da to netko plati?

NO
nostradamus11
12:46 02.07.2020.

eeee vecernji moj..stvarno nemate pametnijih vijesti. ajde neka,ako je izabrala,srce mi je na mjestu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije