Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godine lete

Marijana Batinić otkrila kako je upoznala supruga i objavila njihovu prvu fotku ikad!

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/4
02.11.2019.
u 15:25

Najnovijom objavom na Instagramu Marijana Batinić je suprugu Mateju čestitala osmu godišnjicu braka.

Vesela voditeljica Marijana Batinić je dirljivom objavom odlučila čestitati suprugu Mateju Pašaliću osmu godišnjicu braka, a pritom je otkrila kako su se zapravo upoznali.

- Upoznali smo se na Halloween partyju, prije točno osam godina. S tog nezaboravnog tuluma u Katranu nemam zajedničku fotku, ali zato imam našu prvu, i to s prvog zajedničkog putovanja. Sretna nam godišnjica i neka nam svaka godina bude kao ova 'krizna' sedma - napisala je ispod fotografije.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

U daljnjim objavama na Instagram pričama prisjetila se zajedničkih Halloween kostima i kako se "nekad partijalo".

RTL-ovu voditeljicu Marijanu Batinić proteklih godina gledamo kao zaštitno lice emisija "Život na vagi" i "Ljubav je na selu". Uvijek nasmijana i puna energije 38-godišnja voditeljica, majka i supruga suočava se sa strahovima vezano uz odrastanje četverogodišnje kćerkice Ene, ali nedavno je otkrila pojedinosti o odnosu sa suprugom Matejem Pašalićem

Između ostalog progovorila je i o selu kao boljem mjestu za osnivanje obitelji od grada.

- Uvijek sam voljela selo, te poštene radišne ljude koji su naizgled obični, ali dok mi filozofiramo o životu, oni zapravo žive prave vrijednosti. Da nije neimaštine, mogli  bismo reći da su puno sretniji od ljudi u gradu - rekla je lijepa voditeljica u intervjuu za Story jednom prilikom.

Priznala je kako tijekom ljeta nije fizički aktivna. - Ljeti češće snimam, a u pauzama od snimanja se odmaram, tako da i nisam baš fizički aktivna. Tko je vidio trenirati po vrućini! Ljeti sam više 'pusti me stat' - kazala je Batinić, a na pitanje o odgoju male Ene otkrila je čega ju je sve strah.

- Bojim se trenutka kad će mi prvi put zalupiti vratima pred nosom, kad se više ne bude htjela maziti sa mnom, a pomalo se plašim i njezinih reakcija na moje savjete i komentare. Raste naočigled, a ja se ne mogu odlučiti veseli li me ta spoznaja ili rastužuje - priznala je nakon upita boji li se puberteta i što očekuje da će biti najveći izazov u kćerinom odgoju. Progovorila i o odnosu s mužem i izdvojila što ju kod njega može naživcirati. - Kad on nešto zacrta, teško možeš utjecati na to da promijeni odluku. Njegovo 'ne'  gotovo nikada ne postaje 'da'. Pokušala sam primijeniti razne metode uvjeravanja, ali ne ide mi - istaknula je Marijana.
 

Komentara 4

PA
Pahor
20:22 02.11.2019.

Hrvatska ima obilje iritantnih voditelja ali ova je sam vrh.

IV
IvoDivo
12:50 03.11.2019.

je li to ona koja voli slušati samu sebe i kada nije povezano sa mozgom, no u svakom slučaju daleko je šiša drugarica šimić, trbovička i još neke bisernice.

DD
dobar.d
18:02 02.11.2019.

Marijana me uvijej razoruza svojim krcecim basom...bas ka i i Severina svojim skripecim baritonom...a tek kad Rozga zapisti ili kad Maja Suput zacvili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije