Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisjetila se

Marijana Batinić otkrila kako je počela raditi na TV-u: 'Nažicala sam je da i mene ubaci'

Foto: Instagram
1/14
26.12.2020.
u 20:05

"Zapela mi je za oko još u osnovnoj školi 'Mosorski partizani', a poslije smo skužile da su nam mame ležale skupa u bolnici, u istoj sobi i održavale trudnoću." napisala je Batinić, između ostalog, u posveti dugogodišnjoj prijateljici.

Voditeljica Marijana Batinić posljednju je objavu na društvenim mrežama posvetila dugogodišnjoj prijateljici Petri Nižetić koja je zbog ljubavi prema Frani Masletiću, Sinjaninu s američkom adresom preselila u San Francisco.

"Nazdravljamo u ime 25 godina prijateljstva! Razmišljajući o ženama koje su najviše utjecale na mene, prvo mi s ramena svojim toplo-prijetećim pogledima iskaču mater, baba i rodica uz koju sam odrasla. Ali taj je utjecaj prirodan i očekivan, pa ću se prisjetiti moje Petre, prijateljice koja mi je poput sestre", napisala je Batinić i dodala:

"Zapela mi je za oko još u osnovnoj školi 'Mosorski partizani', a poslije smo skužile da su nam mame ležale skupa u bolnici, u istoj sobi i održavale trudnoću. U srednjoj smo sjedile u istoj klupi, a sjećam se kao jučer kad je odjurila iz škole s fasciklom, žureći na presicu HNS-a, što je mene toliko fasciniralo da sam je nažicala da i mene ubaci na lokalnu televiziju, barem da izvještavam o cijeni kupusa na splitskom pazaru. I bi tako... Ista osnovna, ista srednja, isti fakultet, 'Po ure torture' i dodatnih deset zajedničkih televizijskih godina... Materijala ima za oveću knjigu, a ovih desetak sličica samo je mali podsjetnik na naše skitnje", nastavila je vodieljica, te priznala da su ona i Petra toliko različite, a opet toliko povezane.

"Mislim da bez nje danas ne bih bila ono što jesam. Kao da mi ju je život dodijelio, jer smo toliko različite, a opet toliko povezane. S obitelji živi u Americi, skinula se s Instagrama, živi neki svoj đir, uvijek drugačija od drugih, uvijek svoja - i to je samo jedna od stvari zbog kojih mi je istinski fascinantna", zaključila je Marijana i podijelila seriju zajedničkih fotografija. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije