Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračni život

Marijana Batinić: Ne mogu tvrditi da ću ostati zauvijek sa suprugom

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/3
08.09.2019.
u 11:21

Voditeljicu ćemo uskoro opet gledati na malim ekranima u novoj sezoni showa "Ljubav je na selu".

Uskoro počinje nova sezona reality showa "Ljubav je na selu", a ovaj put farmeri dolaze iz dijaspore u Hrvatsku kako bi pronašli ljubav.

Kao i prijašnjih i ovu sezonu će voditi Marijana Batinić koja ističe kako je ova sezona posebna jer farmeri dolaze s tri različita kontinenta. Tijekom godina Marijana se sprijateljila s nekim od farmera i s većinom je u kontaktu preko društvenih mreža. U intervju koji je dala za 24 sata otkrila je i tajnu svoje bračne sreće s Matejem Pašalićem. 

- Možda zvuči patetično, ali ja svog supruga cijenim i osjećam da on cijeni mene. Hoće li to trajati vječno, nitko ne može tvrditi, ali mi se trudimo da potraje zauvijek i bez obzira na mane, vidimo jedno u drugom, prije svega, vrijednosti. Normalno da prolazimo razne faze, ali kad  ti je suprug saveznik, teško da vas nešto može udaljiti, a mi pušemo u ista jedra. Za dvadesetak godina možda i budem znala recept za uspješan brak.- rekla je Marijana za 24 sata.

Ovo ljeto sa suprugom i kćeri Enom uživala je u njihovoj ljetnoj oazi na otoku Šolti, a odmor je prekidala zbog odlazaka na snimanje nove sezone showa "Život na vagi" u kojem je također voditeljica.

Pogledajte koji parovi su ostali u prijateljskim odnosima i nakon razvoda

Komentara 6

OX
oxymoron
12:14 08.09.2019.

Bas jadan naslov. Na njenom mjestu ne bih vam nikad vise dao intervju! Fuj!

DJ
DjD
17:10 08.09.2019.

Tipična splitska tuka.

TU
turak
12:06 08.09.2019.

A glupog li naslova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije