Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi ljubavni par

Marijana Batinić komentarom na vezu Dode i Ane iz ŽNV sve nasmijala

Foto: Instagram
1/7
09.12.2020.
u 15:31

Naime, Dominik je prije finalnog vaganja Marijani otkrio da se zaljubio, no nije otkrio u koga. Kasnije se otkrilo da se radi o Ani, a na svom je profilu objavio zajedničku fotografiju i u opisu objasnio zašto se zaljubio u nju.

Nakon što su mnogi obožavatelji showa ''Život na vagi'' u komentarima počeli pisati kako su Ana Žderić i Dominik Kračun u vezi, nije preostajalo ništa drugo nego li isto potvrditi. Ana je objavila zajedničku fotografiju te kratko citirala stihove domaće grupe 'Latino': "Divno je biti nekome nešto, divno je biti tebi sve". Komentare su preplavile čestitke, a Ana je još dodala da je Dodo ''njezin svijet''. 

U komentare su pristizale čestitke gledatelja, a među njima našli su se i komentari voditelje Marijane Batinić. 

"Ma vidi ti njih, a meni nije htio dat ekskluzivu, nego kad su se kamere ugasile... Dodo, Dodo, crni Dodo", napisala je Marijana u komentaru, a koji je lajkalo 183 ljudi do sada. Na komentar joj je odmah odgovorio Dodo: "Eee, treba znati kad reći".

Foto: FIBA/Screenshot

"A što mi je Anuška lijepa", dodala je Marijana u drugom komentaru. 

Naime, Dominik je prije finalnog vaganja Marijani otkrio da se zaljubio, no nije otkrio u koga. Kasnije se otkrilo da se radi o Ani, a na svom je profilu objavio zajedničku fotografiju i u opisu objasnio zašto se zaljubio u nju. 

"Da vas upoznam sa svojom misterioznom djevojkom koja je postala jedna od najvećih motivacija u životu. Upoznavši nju vratila mi se vjera u ljude, ali i u ljubav koju sam davno izgubio. Moja draga Ana bila mi je najvažnija u ovom procesu, ona je jedina znala kroz što prolazim i kolika motivacija mi je potrebna da izdržim do kraja. Veoma sam joj zahvalan na svemu i postoji 101 razlog zašto sam tu curu zavolio najviše na svijetu. Da je više cura poput nje, svijet bi bio puno ljepši", napisao je Dodo na svom profilu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije